Personalplanerare till Securitas Luleå

Personalplanerare till Securitas Luleå

Vi på Securitas söker nu dig som kan hjälpa oss att optimera vår verksamhet genom att tillse rätt mängd medarbetare, med rätt kompetens och erfarenhet, som utför rätt uppgifter, på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Nyfiken på rollen? Läs då mer om den nedan.

Som personalplanerare ansvarar du för att kartlägga kompetens- och personalbehov, semesterplanering samt schemaläggning och bemanning. Vår verksamhet är personalintensiv, där du har en viktigt uppgift att planera på både kort och lång sikt för att säkerhetsställa bemanningen och optimera resurser. 

Tjänsten innebär egna ansvarsområden, men du kommer att vara i ständig dialog med ansvarig chef, rekryterare och övriga kollegor inom driftområdet. Du förväntas att delta i verksamhetens förbättringsarbeten, samt säkerhetsställa att personal upprätthåller och utvecklar sin kompetens genom ex. utbildning. Arbetet sker till stor del i olika administrativa personalsystem och innebär bland annat registrering av ledigheter, frånvaro och lönetillägg. 

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor då du dagligen kommer att vara i kontakt med olika människor från driften och hjälpa dem i varierande ärenden. Hos oss jobbar nästan 10 000 olika personligheter. Vi är alla olika, men vi delar vårt driv, vårt ansvar och vårt engagemang där vårt uppdrags allvar för oss samman.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt en god digital kompetens, goda kunskaper i Office-programmen är ett krav. En utbildning inom administration/personal eller förvärvad erfarenhet i liknande rollen är självklart meriterande. Har du arbetat specifikt med schemaläggning och hantering av planerings- och personalsystem sedan tidigare är detta starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer vi lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Tjänsten passar dig som har en god analytisk förmåga och ett strategiskt tänkande för att effektivt kunna planera samt optimera vår personal utifrån rådande lagar och regler. För att trivas i rollen som personalplanerare hos oss är det viktigt att du som söker är strukturerad och har en god förmåga att planera ditt eget arbete. Du har även förmågan att identifiera utvecklingspotentialer i vår personalplanering för att förbättra och göra verksamheten effektivare. Stundtals kan det dock vara ett högt tempo, vilket då gör det viktigt att du kan planera om ditt arbete på ett flexibelt sätt. 

Då tjänsten kommer innebära kommunikation med alla våra medarbetare tror vi att du som söker har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, samt är serviceinriktad och empatisk då ditt arbete kommer påverka dina kollegor och deras arbetssituation. Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag: 2 april 2023

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Marianne Apelqvist: marianne.apelqvist@securitas.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

En viss del av arbetet kan förläggas från hemmet. 

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.