Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Assistant Security Operation Supervisor till Luleå

Ansök nu

Som Assistant Security Operations Supervisor (ASOS) arbetar du med att skapa goda förutsättningar för våra medarbetare att genomföra sitt jobb. Du leder ett team på 10-15 väktare, där du ser till att kvaliteten på teamets leverans är hög samt att kundens och Securitas policys följs. Du leder och planerar det dagliga arbetet på ett effektivt sätt. 

Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du leder andra och uppnår resultat genom att stötta och motivera människor runt om dig. Vi kommer oftast nära varandra i de grupper vi arbetar i, så om du vill jobba i en föränderlig vardag där vi hämtar energi från varandra i gruppen är detta jobb för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är anställd inom Securitas idag och har en godkänd väktarutbildning. Du har en god datavana och är insatt i Securitas interna system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som gruppledare och/eller med rekrytering, arbetsrätt eller rehabilitering. Du kommer ha möjlighet att delta i interna utbildningar för att kunna utvecklas inom rollen som ledare hos oss. Du har lätt för att kommunicera, i så väl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav för att lyckas i tjänsten, så även B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, lugn och strukturerad. Du är hjälpsam, uppmärksam och skapar trygghet hos dina medarbetare. Att ta eget ansvar kommer naturligt för dig. Vi ser även att du är en företagsam person, som levererar resultat samt kan driva förändring när det behövs. Störst vikt kommer vi att lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten.


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag 7 juni.

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: eson.nilsson@securitas.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd vardagar, kvällsarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen samt Ledarna.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare