Administratör till internationell kund Securitas Luleå

Administratör till internationell kund Securitas Luleå

Trivs du i en stödjande roll med varierande arbetsuppgifter? Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är intresserad av att ta nästa kliv i karriären? Vi på Securitas letar just nu efter en administratör (Site Security Coordinator) till en av våra internationella kunder. 

Rollen som administratör innebär ett tätt samarbete med kund, arbetsledning och Securitas-väktare på plats.

Du kommer till exempel att:

  • Säkerställa att lagar, avtal samt Securitas och kundens policys följs och efterlevs
  • Hantera lättare personalärenden, såsom rekrytering, hantering av ID-kort, uniformshantering.
  • Utföra kvalitetskontroller samt framställa statistikrapporter
  • Planering, bokning samt kallelser av aktiviteter
  • Utföra fakturering och inköp

Tjänsten passar dig som drivs av att jobba självständigt i en dynamisk miljö. Hos oss arbetar vi med att få människor att känna sig trygga varje dag och varje natt - i denna roll erbjuds du möjligheten att skapa denna trygghet såväl internt som externt. Arbetet sker i securitas-uniform.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med godkända betyg i svenska och engelska. Huvudparten av kommunikationen hos kund sker på engelska, därav är det av vikt att du har mycket goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har en god datavana och erfarenhet av att arbeta i Office-programmen. Erfarenhet av administrativa uppgifter samt en utbildningsbakgrund inom ekonomi, administration eller liknande är meriterande.  Störst vikt kommer vi att lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam. Du är van att strukturera och att driva dina arbetsuppgifter framåt. vidare har du förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt, samt en god kommunikativ förmåga. Ett gott bemötande faller naturligt för dig. Vi ser också att du är en företagsam person som levererar resultat och är lösningsorienterad.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef, Håkan Dynesius: hakan.dynesius@securitas.se. Vid frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till rekryterare, Amanda Johansson: amanda.johansson@securitas.se

Tjänsten är tillsvidaretjänst på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen samt ledarna

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.