Hoppa till innehåll
Sector Alarm AB logotyp

Heltidsjobb i Luleå!

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Du sätter målen – vi ger dig möjligheterna!

Sector Alarm har på 30 år blivit ett utav Nordens största säkerhetsföretag. Hur är det möjligt undrar du? Jo, genom att erbjuda våra anställda en utvecklande arbetsplats med stora karriärmöjligheter.

För åttonde året i rad har vi fått utmärkelsen "karriärsföretag" vilket innebär att vi i första hand satsar på att rekrytera interna talanger istället för att söka externt. Detta har resulterat i att majoriteten utav våra säljchefer avancerat från säljare till ledare med ansvar över ditt eget team.

Hårt arbete och rätt inställning ska löna sig

Vi söker nu nästa stjärna som vill starta sin karriär hos oss. Du kommer att jobba med att söka upp nya potentiella kunder i deras hem för att skapa ett intresse för säkerhet. Du ansvarar sedan för att boka och genomföra säljande möten. Vår vision är att trygga upp så många hem som möjligt och där är du nyckelspelaren.

För dig som har höga mål har vi möjligheten att erbjuda utveckling genom vårt future- leaders program. Vilket innefattar allt från rekrytering till coachning och personalansvar. Där tar du dina första kliv mot att bli en av våra framtida ledare.

Arbetsveckan
  • Måndag till fredag
  • Från 13.00 till ca 22.00

Det vi kräver utav dig:

  • Du kan flytande svenska, både i tal och skrift
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
  • Du kan jobba heltid

Ansökan

Du ansöker enkelt via mobil eller dator – utan CV! Så kontaktar vi dig för att ta reda på om du är vår nästa Zlatan inom försäljning!
Sector Alarm AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.
https://www.sectoralarm.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gävle
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uddevalla
Försäljning
Företagslogga
Norrköping
Försäljning
Företagslogga