Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Affärsorienterad och strategisk Sales Manager till Wibax Sales AB

Ansök nu
Wibax är en hållbar kemikalieleverantör som tar hänsyn till både dig och miljön. Vi arbetar kundorienterat med marknadens effektivaste logistiksystem för leverans av flytande kemiska produkter, biooljor och salter. Wibax huvudkontor och produktion är i Piteå men vi har även terminaler och kontor strategiskt placerade runt om i Sverige, Finland, Estland och Norge. För närvarande arbetar ca 290 anställda i koncernen. Wibax omsatte drygt 2 900 miljoner kronor år 2022.

Wibax Sales AB erbjuder ett stort utbud av biooljor för i huvudsak förbränning samt även teknisk kompetens för implementering och optimering. För våra kunder som är intresserade att gå från ett fossiloljeberoende erbjuder vi bioolojor samt helhetslösningar till en klar biooljeanläggning.

För oss är detta God Kemi

Wibax Sales AB söker nu en Sales Manager till affärsområdet Biofuels. Din roll som Sales Manager innebär att leda och driva teamet på ett framgångsrikt sätt genom uppföljning och stöd till medarbetarna. Att arbeta tvärfunktionellt och bidra till en god samverkan är A och O. Du kommer till stor del att jobba med de strategiska och långsiktiga analyserna samt med förbättringar.

Dina medarbetare finns över hela Sverige samt på huvudkontoret i Piteå. Du ingår i Wibax Sales AB ledningsgrupp tillsammans med andra Sales Managers och VD:n.

Placeringsort är på huvudkontoret i Piteå och resor förekommer för att vara närvarande för dina medarbetare.

VI ERBJUDER:

 • Möjligheten att bli en del av ett familjeägt framgångsbolag där man gör en intressant hållbarhetsresa
 • Ett företag som är framåtlutat och arbetar med en stark tillväxt
 • En familjär kultur med stor framtidstro och snabba beslutsvägar
 • En varierande och utvecklande roll där man har en stor möjlighet att påverka framåt
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har erfarenhet av att ha personalansvar i en liknande roll som t.ex Försäljningschef
 • Är affärsdriven och tycker om att jobba i en strategisk roll
 • Van vid att arbeta tvärfunktionellt och att samverka internt
 • Har erfarenhet av att arbeta mot eller inom industri
 • Flytande i svenska och engelska
 • Har en examen från Högskola/Universitet, inget krav men starkt meriterande
 • Har arbetat med trading, meriterande.
Vidare ser vi att du är en person som gärna tar ansvar och känner ett ägandeskap och kan lyfta blicken och se framåt. Kunna balansera det operativa med de strategiska frågorna.

Har du internationell erfarenhet och språkkunskaper förutom engelska så är det ett stort plus.

Wibax är stolta över att för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies som delas ut av Deloitte. Tidigare har Wibax även blivit utnämnda till Årets Företagare i Norrbotten och kom på en andraplats som Årets Företagare i Sverige 2022.

Detta är ett av flera fina kvitton på att Wibax är ett företag att räkna med och en arbetsplats att trivas på. Med ett starkt arbetsgivarvarumärke och en kundnöjdhet på över 98% så är chansen stor att du som vår nästa medarbetare ska trivas hos oss på Wibax. Vill du skapa god kemi med oss? Ansök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad och Rekryteringskonsult Per Sävje. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se och Per på tel: 0760-00 18 22 eller via mail: per.savje@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vill du läsa mer om Wibax: www.wibax.com

”Sales Manager”, Försäljningschef, trading, strategisk, b2b, sales, ”sales only”, Wibax, biofuel, industri, ingenjör, försäljningsingenjör
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare