Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Vi söker en verkstadstekniker till Protoma!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Inledning:

Protoma växer och vi söker nu en driven och engagerad verkstadstekniker som vill bli en del av verkstaden och teamet i Luleå. Har du erfarenhet som underhållsreparatör, mekaniker eller hydraliktekniker så är det med största sannolikhet dig vi letar. Rekryteringsprocessen kommer hållas under sommaren och urvalet sker löpande, tveka inte på att ansöka tjänsten redan idag.

Hos Protoma får du möjlighet att jobba tillsammans med kompetenta kollegor, där målsättningen är att ge industrin och entreprenadbranschen en lokal service med hög kvalité och tillgänglighet.

Information om tjänsten och företaget

Professionals Nord söker för Protomas räkning en verkstadstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Protoma.

Verkstaden i Luleå består idag av tre delar: Hydralikverkstad där Protoma genomför tillverkning och renovering av hydraulikcylindrar mot industrin och entreprenadföretag. Serviceverkstad som också är en autoriserad servicepartner av mobilkranar av märken som HIAB, Pallfinger och Fassi. Samt en Parker Store butik med produkter inom hydraulik, ledningskomponenter, pneumatik och filtrering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Protomas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se

Arbetsuppgifter

Som verkstadstekniker kommer du ingå i teamet i Luleå som just nu består av 8 medarbetare, du kommer arbeta som mekaniker i verkstaden. Arbetsuppgifterna kan variera men din huvudsakliga uppgift är att genomföra reparationer, kontrollera och inspektera hydraulcylindrar, samt kran service på entreprenadmaskiner.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 07:00-16:00.
Verkstaden ligger på Industrivägen 6 i Luleå.

Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Protoma. Vi tror att du är tekniskt lagd och har ett stort intresse för maskiner, felsökning och service. Vidare tror vi att du har arbetslivserfarenhet som underhållsreparatör, mekaniker eller hydrauliktekniker.

För att trivas hos rollen hos Protoma ser vi gärna att du som person är ansvarsfull, flexibel, ordningsam och besitter en förmåga för problemlösning. Vidare tror vi att du har en god social kompetents för att på bästa sätt kunna möta både kunder och kollegor. Som verkstadstekniker arbetar du till viss del teambaserat, vilket ställer krav på samarbetsförmåga likväl som självständigt arbete då det också förekommer.

Krav för tjänsten är svenska och engelska i tal och skrift.
Kort och gott - har du erfarenhet inom service-och underhållsverksamhet eller annan likvärdig bakgrund så ser vi fram emot din ansökan!

START: Tidigast hösten 2024
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på fanny.skott@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren