Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Tekniker till stort väletablerat bolag!

Ansök nu
Söker du en omväxlande och fartfylld tjänst där du arbetar mot olika spännande projekt inom energi-/elkraftsområdet. Vi söker just nu tekniker till ett stort internationellt bolag. Här får du möjligheten att utvecklas inom ett framtidsyrke hos ett bolag i framkant där du dessutom erbjuds en konkurrenskraftig lön samt generösa förmåner. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Vi söker för en kunds räkning tekniker med erfarenhet av el/elteknik. Med närmare 20 000 medarbetare internt är kunden är ett ledande europeiskt energiföretag inom produktion och återförsäljning av el samt värme.

I rollen som tekniker får du givetvis en gedigen introduktion till rollen och bolagets verksamhet. Du tilldelas en handledare där ni gemensamt sätter upp en personlig plan för att du ska komma in i rollen på bästa vis.

Stationeringsort för rollen är flexibel i Norrbotten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter

Arbetet består av en varierande vardag där du jobbar utomhus mot bolagets drift- och underhållsavtal där du hanterar olika tekniska frågeställningar. Det kan handla om nyinstallationer, servicearbeten och reparationer. Information kring uppdragen som ska utföras får du via din bärbara dator och utför dem sedan efter prioritering. Vardagen varvas mellan självständigt arbete och arbete i team. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:
  • Utföra montage i drift och underhållsavtal
  • Hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
  • Utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
  • Nybyggnation
Som tekniker har du en fri och självständig roll där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter. Du är en viktig ambassadör för bolaget och är ansiktet utåt mot kunder och samarbetspartners. Du har möjlighet att utgå från hemmet och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare. Resor inom Norrbotten förekommer i tjänsten.

Vi söker dig som
  • Har elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå och/eller arbetslivserfarenhet som motsvarar detta
  • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med elkraft och installation men inte ett krav för tjänsten.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser även att du trivs i en praktisk roll där du arbetar utomhus. Vidare behärskar du svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrbotten, flexibel stationeringsort
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på hanna.degerhall@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Hanna Degerhäll
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare