Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av kalkylering och vill du bli först på plan i en roll som kalkylansvarig där du får chans att ta dig an varierande projekt? Vill du äga din roll och bygga upp rutiner från start? Ta då chansen att bli en del av TN Byggs framtidsresa! Med tjänster inom bygg, mark och anläggning kommer de kunna erbjuda en helhetslösning till kunder. Se till att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

TN Bygg är inne i en expansiv fas och har som ambition att vara det naturliga valet inom sin bransch. Tjänsten som kalkylansvarig bygger på en förkärlek för siffror men också en förmåga att se helheten.

TN Bygg grundades år 2000 och är en av Gällivares och Malmfältens främsta samhällsbyggare. De är specialiserade på ny- och ombyggnationer, byggservicearbeten, hallar, försäkringsarbeten och industriarbeten.

Professionals Nord söker för TN Byggs räkning en kalkylansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos TN Bygg. Alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Du erbjuds
  • Stort förtroende och mandat att självständigt bedriva arbetet
  • En möjlighet att skapa nya rutiner
  • En familjär arbetsplats
Arbetsuppgifter

Som kalkylansvarig arbetar du självständigt och stödjande för arbetschef och projektledning. Du ges möjlighet att arbeta från Gällivare eller Luleå där hybridlösning även finns att tillgå. Du har huvudansvaret för upprätthållande av bolagets kalkylprogram med tillhörande prisdatabaser samt vidare kalkylering i projekt från start till slut.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Arbeta tillsammans med arbetschef, inköpsansvarig och berörd projektledning för att identifiera kalkylbehov och tillhandahålla rådgivning om lämpliga leverantörer och produkter
  • Genomföra kalkylering av material, tjänster och utrustning till underlag för anbud
  • Stötta berörd projektorganisation under det aktuella projektets genomförande samt besvara frågor om kalkyl.
Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av kalkylering inom byggbranschen och en god kunskap om byggteknik och byggmaterial. Du bör även ha erfarenhet av att hantera relevanta kalkylprogram samt av att uppdatera kalkylmallar.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TN Bygg. Du är självständig och har en förmåga att ta egna initiativ och strukturera ditt arbete. Du bör besitta en ödmjukhet och en förmåga att se helheten och stödja andra i arbetet framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gällivare eller Luleå, hybrid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på lisa.backstrom@pn.se.
Mer info
Kontaktperson
Lisa Bäckström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare