Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Kabelinstallatör till ett spännande projekt i Luleå!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av kabelläggning och kan börja arbeta omgående? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker just nu kabelinstallatör till ett väletablerat bolag inom fiberinstallation och service - här får du en mångsidig och fartfylld vardag där du arbetar med kabelläggning och installationer i olika fastigheter. Låter det som något för dig? Ansök redan idag då rekryteringsprocessen kommer vara kort!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Tjänsten är en projektanställning (2 månader) med goda möjligheter till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som kabelinstallatör arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med ett team av kollegor. Du arbetar med olika typer av installationsarbete i bolagets byggnationer av fibernät. I första hand kabeldragning, men även övrigt installationsarbete inom koppar och fibernät.

Du arbetar efter bekväma arbetstider, dagtid mån-fre.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av kabelinstallation/kabeldragning
  • Innehar B-körkort
För att trivas i rollen ser vi att du är en lagspelare som trivs i samarbetet med andra samtidigt som du har en god förmåga att arbeta självständigt. Vidare är du en noggrann person som lägger stort fokus på kvalitet i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll
Mer info
Kontaktperson
Hanna Degerhäll
Email
Område
Sista ansökningsdag
25 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare