Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Din nya karriär finns här, Northpipe söker medarbetare!

Ansök nu
Är du redo att bli en del av en spännande och nytänkande bransch? Vill du arbeta med innovativa metoder och tekniker inom rörinspektion? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi medarbetare till Northpipe i Luleå. På Northpipe erbjuds du en varierad och meningsfull vardag samtidigt som du blir del av ett härligt team som präglas av gemenskap. Ingen tidigare erfarenhet krävs utan all utbildning får du på plats! Låter detta som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Northpipe räkning en rörinspektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Northpipe under 6 månader. Tanken är att du därefter blir anställd hos Northpipe, förutsatt att samtliga är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Northpipes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Du erbjuds
  • Tillgång till utbildning inom ett helt nytt område
  • Stora möjligheter att utvecklas inom företaget
  • En familjär arbetsplats som präglas av gemenskap och laganda
Arbetsuppgifter

Som rörinspektör på Northpipe kommer du i huvudsak att använda kamera- och robotteknik för att undersöka, utreda och bedöma statusen på både gamla och nya ledningar. Arbetet innebär även regelbunden kontakt med kunder.

Du kommer vara med och driva företagets framåtskridande och vara en viktig del av deras tillväxt. Northpipe ligger långt fram i utvecklingen och du kommer få chansen att arbeta med de senaste innovativa metoderna och teknikerna.

Du kommer ges utbildning på plats för att komma in i rollen och företaget på bästa möjliga vis. Arbetet innebär i huvudsak dagtid måndag - fredag och resor i tjänst kan förekomma.

Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Northpipe. Du är en självgående och noggrann person som tar stort ansvar för sitt arbete. Du trivs både med att arbeta självständigt och att samarbeta i grupp. Vidare ser vi att du har en god servicekänsla som strävar efter att leverera hög kvalitet och service till sina kunder. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

B-körkort är ett krav för tjänsten.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på ronja.lilja@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Ronja Lilja
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare