Hoppa till innehåll

Vår bransch och vårt företag står inför en kraftig expansion i Norrbotten. Vi har erhållit ett antal stora och intressanta projekt senaste tiden, och behöver därför utöka vår personalstyrka med ett antal personer.

Vill du jobba på ett företag / en avdelning med intressanta projekt, ordning och reda samt ha drivna - kompetenta kollegor och chefer?

Vill du ha en tydlig kravbild och höga förväntningar, samtidigt som du får stöd och möjlighet att utvecklas?

Då kan vi på Peab Anläggning ha en ledig tjänst som skulle passa dig utmärkt.

Peab söker nu en driven och erfaren arbetsledare till Norrbotten. Tag chansen att leda och utveckla våra spännande projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Bli en del av vårt engagerade team och bidra till att forma framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Som arbetsledare på Peab kommer du att ha ansvar för att leda och koordinera arbetslaget på byggprojekt. Du kommer att säkerställa att arbetet utförs enligt planering och kvalitetskrav. Du kommer också att vara delaktig i att planera och följa upp produktionen samt hantera eventuella avvikelser. I rollen ingår även att vara kontaktperson för både beställare och underentreprenörer. Våra projekt rör huvudsakligen mark-, väg-, ledningsarbeten, broar, dammar etc samt tyngre industri- och betongprojekt

Om dig

Som arbetsledare biträder platschefen med arbetsledning i projekten, genomför planering och arbetsberedning samt uppföljning. Du har daglig kontakt med den personal du leder och vi ser därför att din förmåga att kommunicera och entusiasmera som några av dina viktigaste egenskaper. Vi tror att du drivs av ett stort engagemang, och har vad vi brukar kalla ”en stark motor”. Som Arbetsledare hos oss får du ett omväxlande arbete, med många utmaningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi anser att lagkänsla är grunden till gemensam framgång! Erfarenhet från betongarbeten ser vi som meriterande.

På Peab Anläggning får du möjligheten att vara en del av en stor koncern samtidigt som du får driva "ditt företag" inom företaget. Vi tror på att ge våra medarbetare utrymme att växa och ta egna initiativ.

Våra projekt är främst lokaliserade i Luleå, Boden och Kiruna, men vi kan även ha möjlighet för andra orter.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

  1. Arbetschef Luleå Andreas Öhgren på telefonnummer: 0733371952 eller via e-post: andreas.ohgren@peab.se

  1. Biträdande arbetschef Kiruna Torbjörn Romark på telefonnummer: 0733371719 eller via e-post: torbjorn.romark@peab.se.

  1. HR Dennis Szymasko på telefonnummer: 0725337966 eller via e-post: dennis.szymasko@peab.se.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Sundsvall
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Luleå
Organisation & ledning
Företagslogga
Kiruna
Organisation & ledning
Företagslogga