Hoppa till innehåll
Norrbottens Larmkonsult AB logotyp

Nu söker vi en Brandlarmstekniker till våra kontor i Norrbotten.

Har du ett tekniskt intresse och är en lagspelare? Har du tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen och jobbat med brandlarm? Nu Söker vi på Norrbottens larm en brandlarmstekniker till våra kontor i Norrbotten.

Om tjänsten
Som brandlarmstekniker kommer du att arbeta både självständigt och i grupp. I din roll som tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära installering, montering, driftsättning och avprovning av olika brandlarmsystem. Våra system är ofta baserade på nätverkslösningar så datoranvändning sker dagligen. Vår ambition är att varje medarbetare ska få möjlighet att påverka sin egen vardag och utveckling, därför anpassar vi tjänsten utifrån dina kvalifikationer och önskemål.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inom el eller annan teknisk inriktning. Du får gärna ha erfarenhet inom driftsättning/service av brandlarmsystem.

Som person trivs du med att arbeta både i team och självständigt samt är en lagspelare som ser till helheten. Då vi jobbar i en säkerhetsbransch kommer vi att göra ett utdrag ur belastningsregistret innan eventuell anställning.

Tjänst: Heltid
Skicka din ansökan till: ansokan@norrbottenslarm.com
Sista ansökningsdag: 2023-07-10
Eventuella frågor besvaras av
Andreas Jakobsson – Platschef Luleå 010-14 14 221
Patric Falk – VD 010- 14 14 200
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (42 dagar kvar)

Liknande jobb