Konsult Omgivningskontroll

Konsult Omgivningskontroll

Vi vill växa och bli större i Affärsområde Luleå

Vi söker dig som vill vara med och driva utveckling i rollen som konsult hos oss i arbetet med omgivningskontroller - besiktning av byggnader, vibrationsmätning, riskanalys, skadeutredning, miljökontroller, teknisk rådgivning m.m. Din roll som konsult hos oss ger dig stora möjligheter att påverka ditt arbete och stor frihet att bidra med din kompetens.

Har du tidigare erfarenhet av en konsultroll på ett annat konsultbolag eller som beställare från närliggande verksamhet är det ett plus. Vi strävar alltid efter att använda oss av de erfarenheter och egenskaper som just du har. De arbetsuppgifter knutna till konsultrollen som är nya för dig erbjuder vi utbildning i samt upplärning med hjälp av erfarna kollegor.

Vi ställer höga krav på social kompetens och kundbemötande på våra konsulter, eftersom de är vårt ansikte utåt med många kontaktytor. Du behöver vara lyssnande, kommunikativ och ha känsla för god service samt att kunna leda möten. Du kommer att både få stöd av och samarbeta med flera kollegor men arbetet är till stor del självständigt och innebär många externa kontakter med såväl privatpersoner, beställare, kunder som entreprenörer.

Kunderna finns i ett stort geografiskt område kring Luleå. Tjänsten innebär en del resande inom regionen och man bör räkna med mellan 1-3 övernattningar på hotell per månad. Kontoret är beläget i Luleå och rapportering sker till affärsområdeschef Dick Öhman.
 • Högskole-/universitetsutbildning
 • 3-5 års erfarenhet från konsultroll i närliggande verksamhet
 • CAD
 • Dokumenterad god vana att skriva rapporter i Office-paketet
 • Körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder tillsvidareanställda ett personalbilsavtal
Meriterande
 • Signalteknik
 • Erfarenhet i projektroll
 • Akustik
För att lyckas i rollen som konsult besitter du en förmåga att skapa förtroende hos dina kunder. En ytterligare förutsättning är att du har ett eget driv och är initiativtagande. Flera projekt löper parallellt och det är viktigt att du på ett bra sätt kan hantera arbetsuppgifterna och planera i ditt arbete.

Vad Nitro Consult erbjuder
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Intressanta och utmanande arbetsuppgifter
 • Bra förmåner bl.a. via Benify
 • Möjlighet till personalbil
Övrigt

Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta affärsområdeschef Dick Öhman.
Mer info
Kontaktperson Dick Öhman
Telefon 070-881 40 38
Email Mejla Dick Öhman
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nitro Consult som ingår i koncernen Storskogen Group är ett av Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag med rötter från Alfred Nobel. Tillsammans med våra medarbetare driver vi en miljösäker samhällsutveckling med visionen om att samhället ska kunna utvecklas i harmoni med människor och miljö. Detta gör vi genom att säkerställa trygghet i samband med sprängning och markarbeten genom att tillhandahålla tjänster inom omgivningspåverkan. Nitro Consult har som företag en gedigen kompetens och som ny medarbetare får du ständigt lära dig nya kunskaper i arbetet för att på bästa sätt utvecklas inom din roll och i din karriär.