Hoppa till innehåll
Niemi Bil logotyp

Inköpare till Niemi Bil

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Inköpare till Niemi Bil Luleå

Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad inköpare till vårt huvudkontor i Luleå!

Vem är du?

Är du en bilintresserad person med säljerfarenhet? Eller har du kanske bara ett starkt driv för att göra affärer?

I den här tjänsten är det av stor vikt att du har förmågan att se och bedöma potentialen i olika affärer. Detta är en roll med hög puls som passar dig som gillar att ha mycket kontakt med kunder och att göra affärer. Det är därför viktigt att du kan prestera under press om det behövs. Framför allt värdesätter vi dig som är en lagspelare, som är noggrann i arbetet och har fingertoppskänsla i affärer.

Vi på Niemi Bil ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som älskar att tävla, är resultatorienterad och inte räds en utmaning.

Om rollen.

Som inköpare är det du som köper in begagnade bilar till Niemi Bils verksamhet. Det kan vara vanliga personbilar, transportfordon och mer, både från privatpersoner och företag. Du är aktiv på marknaden, letar upp bilar att köpa in, sköter kundkontakt, och genomför köp. Du kommer snabbt att skaffa dig en bra känsla för marknaden, och jobbar i nära kontakt med våra säljare för att veta vilka bilar kunderna efterfrågar.

Vi arbetar alltid efter att ha branschens nöjdaste kunder och detta möjliggör vi tillsammans som ett lag, du arbetar därför i ett starkt team tillsammans med andra inköpare!

Erfarenheter och krav

Oavsett tidigare erfarenhet så kommer du att utbildas och introduceras på plats. Vi värdesätter att du är nyfiken och öppen för att alltid lära dig lösa varje utmaning lite bättre än sist.

För att kunna lyckas i rollen måste du:
  • Ha B-körkort
  • Vara flytande i tal och skrift för svenska och engelska.
Tidigare arbete med försäljning och inköp är meriterande.

Om anställningen.

Tjänsten är på heltid och utgår från 6 månaders provanställning.

Vi värdesätter jämställdhet och mångfald - vi tror på att fler perspektiv ger oss möjligheter till ännu bättre kundservice.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan eller kontakta Daniel Pirzadeh för mer information:

daniel.pirzadeh@niemibil.se - 070 770 47 21

Om Niemi Bil

Vi brinner för att utveckla kundresan och kundupplevelsen. Vi har en vilja att fortsätta vår utveckling som arbetsgivare och företag, och genom att göra saker så bra som möjligt varje dag så lyckas vi med det.

Förhoppningsvis är det just du som stärker vårt lag, där vi tillsammans i ett högt tempo utvecklas för att nå våra mål, att bli branschledande gällande försäljning och kundnöjdhet!

Niemi Bil grundades 2006 som ett familjeföretag och är det än idag. Med tiden har familjen vuxit och vi har fått välkomna nya medarbetare och partners. Vi värdesätter kärlek, öppenhet och lojalitet när vi arbetar tillsammans och bygger relationer med våra kunder. Idag finns vi i Umeå, Uppsala, Skellefteå, Kiruna och Luleå där vi har vårt huvudsäte.

Vilka vi är

Vår kultur återspeglar en norrländsk mentalitet. Lugna på utsidan men inuti har vi en brinnande passion för det vi gör, och vi strävar alltid efter att utveckla oss själva i våra individuella arbetsuppgifter. Här möter vi varje kund som om den vore vår enda, och vi är medvetna om att all framgång skapas genom hårt jobb, ärlighet och omtanke.

"Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra," det är vårt motto.

Vi växer snabbt för att vi har nöjda kunder och medarbetare som trivs med att arbeta hos oss. För oss är det viktigt att även vara en positiv kraft i samhället. Vi stöttar idrott, kultur och ungdom. Det är vårt sätt att ge tillbaka till de områden som format oss, och i förlängningen bidra till att bygga en ännu bättre morgondag.
Niemi Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Oavsett vad bilen betyder för dig hjälper Niemi Bil dig att hitta rätt - från nya modeller och begagnade bilar till service och reparation.

Fler jobb från samma arbetsgivare