Hoppa till innehåll
Mekonomen Company Sverige logotyp

Mekonomen Company söker en Regional Key Account Manager till region norr!

Ansök nu
Just nu söker vi efter en Regional Key Account Manager med ett starkt sinne för affärer, försäljning och kundutveckling

Är du en lagspelare som brinner för affärer? Är du ambitiös, självgående och med hög arbetsmoral? Då är du varmt välkommen till oss på Mekonomen Company.

Du kommer att ha en central roll i att driva försäljning genom att besöka och bearbeta verkstäder och stora kedjekunder som är anslutna till Mekonomen Company. Det innebär kontinuerliga besök, lyssna in behov och önskemål samt försäljningsansvar för förbrukning, tillbehör och tungutrustning samt presentera aktuella kampanjer och andra aktiviteter.

Dina ansvarsområden består bl a av att:
  • Bearbeta potentiellt nya kunder och fånga upp intresse att kliva på något av våra verkstadskoncept tex Meca, Mekonomen Speedy m.fl.
  • Ansvara för kommersiella avtal, och se till att aktuella licenser efterlevs.
  • Uppdatera aktuell information i CRM-systemet
Vad erbjuder vi dig?

Mekonomen Company präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat, samtidigt som det alltid är något utvecklande på gång. Du får arbeta i ett börsnoterat företag med välkända produkter och starkt samhällsengagemang. Mekonomen har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Vi söker dig som har erfarenhet av att hantera försäljning inom bildetaljer, antingen inom verkstad, retail eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med konceptutveckling inom tex retail eller verkstad. Vi ser även att du har någon form av säljutbildning samt ledarerfarenhet eller erfarenhet av coachning och personalutveckling. Du är också van vid att arbeta med kampanjer och aktiviteter för att driva försäljning, samt att arbeta i CRM system.

Som person är du kreativ, modig och har en hög arbetsmoral. Du är kommunikativ, har lätt för att presentera inför grupp och har god serviceinriktning. Du gillar ordning och reda och arbetar strukturerat. Du har en positiv inställning, är hjälpsam och en lagspelare som tar eget ansvar i att utveckla dig själv. Ekonomisk utbildning eller erfarenhet är meriterande.

Du behärskar svenska i både tal och skrift samt har god förståelse i engelska. Du är självgående, strukturerad och kan använda dig av Microsoft Office, inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams. Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
  • Omfattning: Heltid, 100 %
  • Anställningsform : Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Start : Enligt överenskommelse
  • Placering : Luleå med omnejd
Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan.

För oss som arbetar på Mekonomen Company AB är mångfaldsfrågor en del av vår vardag. Vi strävar därför efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, en jämnare könsfördelning och en åldersstruktur som på bästa sätt representerar våra kunder.

Hur gör jag nu?

Låter tjänsten intressant är du varmt välkommen in med din ansökan, observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail. Urvalet görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum.

Personuppgiftshantering Mekonomen Company AB org.nr. 556724-9254, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.se/media...

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Lisa Zetterlund
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mekonomen Company möjliggör mobilitet

Navet i Mekonomen Companys erbjudande handlar om att möjliggöra mobilitet - för bilkunder som vill röra sig tryggt och säkert på vägarna, för verkstadsägare som vill utveckla sin affärsverksamhet och för medarbetare som vill växa och nå nya, professionella höjder. Av Sveriges ca 5 miljoner bilar, så tar vi hand om ca 1 miljon - årligen - oavsett motor.

Vi är Sveriges ledande aktör på eftermarknaden för fordon. Vi tror på varje kunds frihet att själv välja service- eller reparationspartner.

Välkommen att lära känna, och utveckla, våra varumärken Mekonomen, MECA, MekoPartner, BilXtra, Speedy och AlltiBil med totalt 200 butiker/expresslager och 1000 anslutna verkstäder.

Tillsammans är vi 1700 kollegor som driver vår affär framåt. Vi förenas av höga ambitioner och värden som vi alltid har med oss i vardagen: respekt, engagemang och kunden i fokus.

Från vårt högautomatiserade centrallager i Strängnäs försörjer vi våra 200 expresslager och verkstäder över hela landet. Vi är stolta över blixtsnabba leveranser i ett distributionsnätverk som med stark lokal förankring hjälper företag och privata bilägare med reparationer och service. Eller med en ny takbox, ett bilschampo eller annat tillbehör från våra välsorterade butiker.

I grund och botten är vi ett av Sveriges absolut vassaste e-handelsbolag med 80% digitala orders, och leverans på 1-2 timmar via våra egna 320 budbilar.

Elbilar är en del av vår vardag och utvecklingen går fort. Vi på Mekonomen Company tar ett stort ansvar i att utbilda våra redan kunniga tekniker i att även vara trygga i att hantera en hybrid- eller elbil. Utbildningen sker via vår ambulerande akademi. I tillägg till denna, så har vi 4 gymnasieskolor som möjliggör välutbildade medarbetare även i framtiden. På detta sätt säkerställer vi att privatpersoner, kommuner, leasingbolag, statliga instanser och leasingbolag tryggt och säkert kan erbjudas service även av laddbara fordon via våra verkstäder.

Mekonomen Company Sverige är en del av börsnoterade MEKO AB. Mekonomen Company är en hälsosam arbetsplats driven av glädje och entreprenörskap.

Liknande jobb