Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Teknisk administratör | Luleå | Kommande uppdrag

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ser du möjligheter i förändringar och gillar att jobba med problemlösning? Är du tekniskt lagd och har lätt för att lära dig nya system? Är du framförallt driven av att lära dig nya saker och lätt för att skapa kontakter? Då är den här rollen för dig!

Vi söker dig med erfarenhet inom drift/el/underhåll/teknik för kommande uppdrag i rollen som teknisk administratör eller liknande tjänster. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom administration samt har en teknisk bakgrund.

OBS! DETTA ÄR EN INTRESSEANMÄLAN FÖR KOMMANDE UPPDRAG OCH GÄLLER ALLTSÅ INGEN AKTUELL TJÄNST.

Arbetsuppgifter

Du som teknisk administratör kommer att ansvara för uppgifter som till exempel:
  • Hantera och analysera insamlad mätdata.
  • Arbeta med kreativ problemlösning för att hantera avvikelser i insamlad data eller processer.
  • Ständigt optimera och effektivisera processer gällande insamling och hantering utav data.
  • Sammanställa och rapportera insamlad data samt hantering i Excel.
  • Jobba med att förstå kunders behov och förväntningar.
  • Kontinuerligt förbättra produkten och/eller tjänsterna mot kund.
Övriga uppgifter kan tillkomma.

Kompetens

Vi söker dig med minst eftergymnasial utbildning, önskvärt inom teknisk/el- inriktning eller administration. Du behöver kunna föra dig obehindrat i såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av mätinsamling och/eller mätvärdeshantering, erfarenhet från elkraftsbranschen samt arbetat med elarbeten.

Personliga egenskaper

För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll. Du håller en positiv attityd och bidrar till god stämning.

Den viktigaste egenskapen är att du är driven och på egen hand ständigt söker information! Du ska vara nyfiken och vilja lära dig.

Vi värderar de personliga egenskaperna högt.

Övrigt
  • Placeringsort: Luleå
  • Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden. Uppdragslängd kan variera.
Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Emelie Horn via e-post: emelie.horn@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 jan. 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Piteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga