Hoppa till innehåll
Konsultia AB logotyp

Konsultia rekryterar elektriker/underhållstekniker till kund i Luleå

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om kundföretaget
Vi söker nu en elektriker/ underhållstekniker till vår kund i Luleå. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställs hos kundföretaget.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som elektriker/underhållstekniker är ett omväxlande och självständigt arbete. För att trivas i tjänsten är du serviceinriktad, har ett gott ordningssinne och är van att arbeta under eget ansvar.
I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och
felsökningar.

Vi söker dig som är:
* Utbildad elektriker med inriktning mot industri med eller utan behörighet
* Kunskaper om signalteknik, motordrifter och reglerteknik samt felsökning på dessa är centrala för tjänsten
* Förståelse för ritnings- och schemaläsning
* B-körkort samt egen bil
* Van användare av systemstöd

Det är meriterande om du har erfarenhet av programmeringsverktyg som Siemens och ABB samt vana av mekaniskt underhåll är meriterande.

Din profil
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information
Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. För mer frågor om tjänsten kontakta konsultchef Desire Lindberg 070-5172638 Desire@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Konsultia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se
http://www.konsultia.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Piteå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skellefteå
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb