Technical Helpdesk till KONE i Luleå

Technical Helpdesk till KONE i Luleå

Känner du att det är dags för nästa steg i din kärriär som tekniker? Vad tror du om att arbeta i ett företag med möjligheter till utveckling och lärande? Har du ett stort mekaniskt och tekniskt intresse? Då är tjänsten inom Technical Help Desk någonting för dig!

OM TJÄNSTEN
På Technical Help Desk KONE i Luleå kommer du vara våra teknikers första kontakt och stöd vid komplexa tekniska problem. Du kommer att ge stöd och guida våra tekniker via telefon för att ge stöd och hjälpa dem lösa de olika utmaningarna som de kan stöta på. Du kommer att hjälpa dem säkerställa att KONE's underhålls -och säkerhetsmetoder följs.

Vidare ansvarar du även för att identifiera tekniska problem och brister som kan innebära säkerhetsrisker, ta beslut kring hur dessa ska åtgärdas och bidra med förslag på förbättringar. Det kommer även att utbilda andra i olika underhållsmetoder och följa upp så att kvalitén håller en hög nivå.

Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar och utgör den första kontakten i en avancerad felsökning. Vi erbjuder dig ett variernade och utmanande arbete, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter. Du kommer ha tillgång till förmånsbil.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller -elektronikinriktning
  • Mycket goda hisskunskaper
  • Flera års erfarenhet av felsökning och underhåll av hiss
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett stort intresse för teknik. Eftersom tjänsten innebär support och utbildning ser vi att en god social och pedagogisk förmåga är viktigt i den här tjänsten. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com eller Mikael Lindblom, rekryterandechef, via Mickael.lindblom@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
  • LI-SCA
VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland. Läs mer på www.kone.se.

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life. Read more on www.kone.com/careers

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.