Kock Craft n' Draft

Kock Craft n' Draft

Nu söker vi en kock på heltid till vårt team på Craft n' Draft. Tycker du om att laga mat och har en stor portion humor? Då är det dig vi söker!

Hos oss arbetar du i team och tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök.

Vi ser att du som söker har relevant kockutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har god samarbetsförmåga och du tycker om att arbeta såväl självständigt som i team. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. God svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Har du en positiv inställning, en stor portion humor samt gillar ordning och reda så kommer du trivas hos oss.

Craft n' Draft är en gastropub där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n' Draft. Våra Beer Masters hjälper dig att hitta ölen som passar just dig.

Innanför Kulturens Hus välkända fasad finns en varm och avslappnad miljö. Bland tegel, sköna Chesterfieldsoffor och en livlig bar är det lätt att känna sig hemma. Oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en tisdag, en lunch, finfredag eller After work så ska det kännas välkomnande, familjärt och okomplicerat.

Hos oss förekommer även allt från luncher till banketter vid större evenemang och företagsevents året om.

Annat viktigt att veta

Craft n' Draft är en del av SSP. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Läs mer om oss här: https://www.foodtravelexperts.com/

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Tillträde efter överenskommelse.

Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, kontakta Jeanette Lampinen Ek på 0736881667.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
  • Relevant kockutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet
  • God svenska i tal och skrift
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/