Kock Craft n' Draft Luleå Airport

Kock Craft n' Draft Luleå Airport

Vi på SSP söker en Kock till våra nya avdelningar på Luleå Airport som öppnar under våren 2023. Vi befinner oss i en spännande tid på Luleå Airport där två nya koncept ska implementeras under våren – Cornelius Coffee som är en helt ny coffeeshop-kedja i Sverige där Luleå är först ut i Sverige att etablera i, samt populära gastropuben Craft n' Draft som är den andra vi öppnar i Luleå. Vill du vara med på resan och arbeta med dessa spännande koncept?

Om tjänsten

Vi söker en Kock som kommer arbeta på heltid 100% i vårt produktionskök. I dina arbetsuppgifter ingår att laga dagens lunch, preppa och laga brunch, à la carte samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök.

Din profil

Vi söker dig som har restaurang- och livsmedelsutbildning samt minst 2 års erfarenhet av arbete i restaurangkök. Du kan laga god svensk husmanskost och à la carte. Att kunna läsa och tala god svenska är krav för tjänsten.

Som person har du en positiv inställning, en stor portion humor och god känsla för service. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team för att ge våra gäster en fin upplevelse. Vidare tycker du om när tempot är omväxlande och du vill gärna ha ordning och reda omkring dig. God kommunikation med kollegor och chefer är en självklarhet för dig.

Övrig info

SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Restaurangens öppettider följer flygplatsens öppettider. Arbetstiderna för den här tjänsten som 1e kock är vardagar dagtid.

För att arbeta på en flygplats måste man genomgå en individuell säkerhetsprövning, det innebär bland annat att du måste vara ostraffad.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Sandqvist på Sara.sandqvist@ssp.se.

Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
  • Relevant restaurangutbildning eller motsvarande
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete i restaurangkök
  • Läsa och tala god svenska
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/