IT-projektledare till isMobile

IT-projektledare till isMobile

För dig som har erfarenhet inom IT finns nu chansen att vara med på isMobiles expansionsresa! Har du rätt inställning och driv? Bra! isMobile söker dig som vill ta dig an rollen som kundorienterad Projektledare för att bidra med dina erfarenheter och kunskaper. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för isMobiles räkning en projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos isMobile. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

isMobile ligger i framkant när det kommer till applikationsutveckling där de utvecklar en egen produktportfölj inom området Field Service Management. Företaget säljer sin produkt främst inom Europa inom branscher som energi, telekom och industrial maintence och har kunder som Vattenfall, Eltel, Maintpartner, Naturgy med flera. I dagsläget är de ca 40 personer som arbetar inom företaget och här finns mycket kompetens innanför väggarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och isMobiles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som Projektledare hos isMobile kommer du driva såväl kundprojekt som produktutvecklingsprojekt, alltid med inriktning mot vår produktportfölj Blå Coordinator.
Du kommer att arbeta tillsammans med ett gäng drivna kollegor som samtliga är innovativa och känner en samhörighet med företaget. Du kommer ha en varierad vardag med arbetsuppgifter så som:
  • Ansvara för och driva projekt i nära dialog med beställare, styrgrupp och projektmedlemmar.
  • Följa behov från start till genomförande.
Du arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla IsMobiles kundsamarbeten och tillsammans med dina kollegor kommer du att ha stora möjligheter till god personlig utveckling. Inledningsvis kommer du att gå parallellt med en erfaren kollega för att få en gedigen introduktion till arbetet.

Vi söker dig som

Har erfarenheter inom IT genom studier alternativt införskaffat dig arbetslivserfarenheter inom branschen. Vi tror att du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla ditt ledarskap som projektledare. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Field Service Management, har en bred processförståelse och är van att arbeta i projektform mot kund.

I den här rekryteringen kommer vi värdera dina personliga egenskaper högt. Vi ser därför att du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla ditt ledarskap som projektledare. Du kommer tidigt att få ansvara för att driva och leda egna projekt. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och trivs i mötet med kund. Du är driven som person samt tar ansvar för både ditt arbete och din framtida utveckling.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

isMobile är ett innovativt svenskt it-bolag med fokus på att utveckla världsledande mjukvara för Field Service Management. isMobile startades 2000 och vi har vårt huvudkontor i Luleå, men vi är verksamma på en internationell marknad inom Energy and Utility, Health Care, Industrial Maintenance och Surveillance and Inspection.

Våra flexibla lösningar optimerar arbetet med att koordinera planering, genomförande och uppföljning av projekt.
Vår absoluta målsättning är att vara every frontline workers best friend.

Läs mer om isMobile här: http://www.ismobile.com/about-ismobile
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)