Applikationsutvecklare till isMobile

Applikationsutvecklare till isMobile

Här får du arbeta inom ett snabbt växande svenskt företag med applikationsutveckling. Har du det lilla extra drivet och engagemanget? Perfekt! Då är det dig vi söker till innovativa, expanderande och kundorienterade företaget, isMobile! Sök tjänsten idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för isMobiles räkning en applikationsutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos isMobile. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

isMobile ligger i framkant när det kommer till applikationsutveckling där de utvecklar en egen produktportfölj inom området Field Service Management. Företaget säljer sin produkt främst inom Europa inom branscher som energi, telekom och industrial maintence och har kunder som Vattenfall, Eltel, Maintpartner, Naturgy med flera. I dagsläget är de ca 40 personer som arbetar inom företaget och här finns mycket kompetens innanför väggarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och isMobiles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som apputvecklare hos isMobile kommer du programmera på de modernaste plattformarna för iOS, Android och Windows 10. isMobile:s produktportfölj är inriktad mot Field Service Management och apputvecklingen sker på de olika fältstöd som tillhandahålls.

Du kommer utgöra en viktig del av organisationen där du kommer arbeta agilt tillsammans med både de erfarna och duktiga systemutvecklare där ni i projekt tar fram applikationer utifrån kundens specifika behov. Behoven inom området är stort och isMobile har redan idag stora kunder inom Europa, så här finns alla möjligheter att växa - både när det kommer till din personliga utveckling samt att få vara med på IsMobiles expansionsresa!

Som ny i rollen hos isMobile kommer du få en gedigen introduktion där du tillsammans med en erfaren kollega sätter din utveckling i fokus. Hos isMobile får du möjligheterna att bli bäst!

Vi söker dig som

Har rätt inställning och driv! Vi ser att du är vass på apputveckling genom studier alternativt att du införskaffat dig arbetslivserfarenheter inom området.

I den här rekryteringen kommer vi värdera dina personliga egenskaper högt. Vi ser därför att du är hungrig, framåtlutad och har viljan att ta till dig ny information för att utvecklas. Vidare är du ansvarstagande då din egen utveckling kommer ligga mycket på att du visar intresse och engagemang. Du är en lagspelare då trivs med att hjälpa andra och är lyhörd mot din omgivning vilket krävs i samarbete mellan kollegor inom projekt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

isMobile är ett innovativt svenskt it-bolag med fokus på att utveckla världsledande mjukvara för Field Service Management. isMobile startades 2000 och vi har vårt huvudkontor i Luleå, men vi är verksamma på en internationell marknad inom Energy and Utility, Health Care, Industrial Maintenance och Surveillance and Inspection.

Våra flexibla lösningar optimerar arbetet med att koordinera planering, genomförande och uppföljning av projekt.
Vår absoluta målsättning är att vara every frontline workers best friend.

Läs mer om isMobile här: http://www.ismobile.com/about-ismobile
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)