Hoppa till innehåll
Install Infra logotyp

Senior mark och anläggningsarbetare sökes till Install Infra!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsarbete? Är du en driven och handlingskraftig person som motiveras av problemlösning? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi mark- och anläggningsarbetare till Install Infra i Luleå. Låter detta intressant? Se till att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Install Infras räkning en mark- och anläggningsarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Install Infra under 6 månader. Tanken är att du därefter blir anställd hos Install Infra, förutsatt att samtliga är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Install Infras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som mark och anläggningsarbetare innebär att du kommer arbeta med att bereda mark och anläggning inom infrastrukturprojekt, såsom VA, plattor, kantsten och kabelschakter. I rollen kommer du även ta ansvar över att projektets genomförande.

Vi söker dig som
För den här tjänsten ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom mark och anläggning. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Install Infra. I rollen som mark och anläggningsarbetare kommer du ha direkt kontakt med kunder, vi ser därför att du är förtroendeingivande och kommunikativ. Vidare trivs du lika bra att arbeta i grupp som självständigt.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på ronja.lilja@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Ronja Lilja
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare