Hoppa till innehåll
GeoVista Aktiebolag logotyp

Tillståndshandläggare till GeoVista i Luleå

Ansök nu
GeoVista är ett ledande konsultföretag inom mineralsektorn. Vi hjälper bland annat våra kunder med de myndighetskontakter och ansökningshandlingar som krävs i deras projekt. I dag är vi 20 anställda och omsätter ca 30 miljoner kronor. Vi är ett växande företag och vill nu stärka upp vårt team med en tillståndshandläggare till vårt kontor i Luleå.

Du kommer att arbeta i ett engagerat team av medarbetare, med olika bakgrunder och erfarenheter, som alla bidrar med sina styrkor i verksamheten.

Arbetar du med fastighetsutredningar, GIS samt har erfarenhet från myndighetskontakter och är redo för nästa steg? Nu söker vi dig som vill växa och utvecklas tillsammans med teamet på GeoVista i Luleå.

Din roll
Du kommer att arbeta med tillståndsansökningar och olika former av anmälningsärenden. I det ingår framtagande av kartunderlag och sammanställningar av geografisk information. Du kommer också ha kontakt med myndigheter, samt fastighetsägare och andra rättighetshavare som berörs av våra kunders projekt.

Vem är du
Vi tror att du har erfarenhet av arbete med liknande frågor från branschen eller på en myndighet. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, kan planera ditt arbete då flera projekt löper parallellt, samt är serviceinriktad och kan skapa förtroende hos företagets kunder. Det viktigaste för oss är vem du är som person och att du passar i vårt team.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på www.geovista.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringsassistent Malin Isaksson på Terminalen Executive and Specialist Search.
Telefonnummer 0730-45 87 20 eller via e-post malin.isaksson@terminalen.nu

Tjänstens placeringsort är i Luleå.

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska frågorna som kan uppstå genom vårt samarbete med www.terminal5.nu

Välkommen med din ansökan senast den 7 juni 2023 till www.terminalen.nu/rekryteringar

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Om tjänsten tillsätts före sista ansökningsdag tas annonsen bort från Terminalens webbplats
Mer info
Kontaktperson
Malin Isaksson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu