Hoppa till innehåll
GB-grossisten i Norrbotten ab logotyp

Vi söker en glassig innesäljare!

Som innesäljare hos oss är du stationerad på vårt kontor på Storheden i Luleå. Du har den främsta kontakten med våra kunder och arbetar i det första ledet med kundservice samt beställningar över telefon och mail. Du ansvarar bl a för en egen ringtur där du själv når ut till kunder för att ta emot beställningar och bedriva merförsäljning. Även fakturahantering, enklare transportplanering och administrativa uppgifter kan förekomma.

Du kommer att sälja produkter från marknadsledande varumärken som t.ex. GB Glace, Ben&Jerrys, Red Bull, Vitamin Well och Bonjour till kunder inom främst dagligvaru- och servicehandeln.

Din förmåga att sätta kundens upplevelse i främsta rummet blir väldigt viktig hos oss. I ett gott samspel med dina kollegor ger du svårslaget kundbemötande och yttersta service till Varsego och GB Glace:s kunder.

Hos oss är samarbete den viktigaste nyckeln för framgång.

Vi har en stor repertoar av produkter vi är väldigt stolta över. För att kunna ge våra kunder den toppklassiga service vi önskar ge, ska du alltid ha en positiv attityd mot såväl kunder som kollegor. Stresstålighet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper du bör besitta då det kan bli hektiska dagar när försäljning och därmed leveranser ökar då vädret tillåter.

Arbetsuppgifter

  • Ta emot inkommande telefonsamtal och mail om kundservice, beställningar, fakturafrågor etc.


  • Utgående samtal på en ringtur till befintliga kunder


  • Merförsäljning och öka produktkännedom hos våra kunder under samtal


Krav

  • Ett brinnande intresse för service och försäljning


  • Grundläggande datorkunskaper


  • Mycket god kunskap i svenska genom både tal och skrift


  • Trygg att prata med kunder över telefon


Anställning och intervjuer sker löpande och gäller till augusti, men det finns goda förutsättningar till att få förlängd anställning även efter sommaren. Senaste ansökningsdatum 1 juni.
Mer info
Kontaktperson
Mikael Häggeborg
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GB-Grossisten i Norrbotten är ett företag som funnits i Norrbotten i flera decennier. Vi har under alla dessa år försett norrbottningar med smaskiga glassnyheter. Sedan några år tillbaka då Varsego anslutit sig, har vi utökat vårt sortiment till så mycket mer än bara glass!

Liknande jobb