Hoppa till innehåll
FDT-system logotyp

Försäljningschef FDT-system

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du vår nya försäljningschef som vill vara med och leda oss in i framtiden? FDT expanderar och vi behöver dig!

 

FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca 1500 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. Vi finns i Luleå och Kalmar och har idag ett trettiotal anställda. Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.

 

Din roll hos oss:

Som försäljningschef kommer du att ansvara och utveckla företagets försäljning. Tjänsten är både operativ och strategisk och du kommer att leda försäljningsarbetet, engagera och entusiasmera dina medarbetare, utveckla samarbetet med olika samarbetspartner samt fortsätta att skapa god tillväxt och lönsamhet.
Du blir en ledande aktör inom POS- och ERP-system för detaljhandeln. Vi erbjuder en unik möjlighet att bli en central del i vår tillväxtresa i Norden.
Du brinner för att utveckla både affärer och människor.
Som försäljningschef blir du även en viktig del av vår ledningsgrupp och får då möjligheten att direkt påverka vår framgång. Du kommer att leda ett kompetent team bestående av fem personer. Tillsammans kommer ni att arbeta mot gemensamma mål för att driva vår affär. 

 

Din profil:

Vi ser att du har en relevant bakgrund inom försäljning, gärna med erfarenhet från vår bransch. Du har erfarenhet av ledarskap och förhandling på en beslutsfattande nivå.

För att lyckas med ditt uppdrag ser vi även att du har följande personliga kompetenser:

  • förståelse för verksamhetsstrategier. Du visar även en förmåga att hitta nya affärsmöjligheter, göra rätt prioriteringar samt slutföra uppgifter för att nå uppsatta mål.
  • en god affärsförståelse för nuvarande och framtida utveckling.
  • lätt för att skapa relation och trovärdighet med kunder. Du visar en förståelse för motparten, samtidigt som du argumenterar för din sak.

Du är genuint intresserad av relationer samt att leda och motivera medarbetare. Med dina starka sociala färdigheter skapar du ett arbetsklimat där alla känner sig delaktiga.
FDT tillämpar sex månaders provanställning.

 

Utbildning och erfarenhet:

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot marknadsföring eller har en motsvarande erfarenhet.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, vilket gör att du smidigt kan navigera i både nationella och internationella sammanhang.

 

Vi erbjuder dig:
  • En spännande roll i ett företag som står inför en expansiv fas.
  • Möjligheten att arbeta i en dynamisk och flexibel arbetsmiljö.
  • Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling via vår utbildningsakademi.

 

Sista ansökningsdag:

Fredag 1 mars 2024 är sista dag för ansökan.

 

Din ansökan:

Dina ansökningshandlingar skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

 

För mer information:

Om du har frågor om företaget eller själva rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Karin Enberg, (karin.enberg@onepartnergroup.se , 073-066 53 88) eller Peter Nilsson Sandlund (peter.nilsson.sandlund@onepartnergroup.se, 070-549 94 82).
Bli en del av vårt team där dina idéer och din utveckling är i fokus. Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande Jobb

FDT-system logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.