Hoppa till innehåll
Fastighetssnabben behöver förstärka med en junior förvaltare.

Som junior förvaltare är du ett viktigt stöd för platschef och kundansvariga i det dagliga arbetet med fastighetsförvaltning och fastighetsdrift. Du har ett administrativt ansvar där några av dina arbetsuppgifter kan vara att ta fram olika underlag och uppgifter för till exempel entreprenadrapporter och upphandlingar av bygg- och installationsentreprenader. Det kan även vara att initiera, genomföra och dokumentera driftmöten, granska leverantörsfakturor, energiuppföljning och förbereda rapportmaterial inför möten och besiktningar.

Kvalifikationer:Vi söker dig som gillar administrativa uppgifter och har en god kommunikativ förmåga. Du bör vara intresserad av bygg- och installationsteknik i fastigheter och energiförbrukning. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och goda kunskaper i MS Office och i svenska, både i tal och i skrift. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och har lätt för att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att ta egna initiativ, följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ort: Luleå

Sista ansökningsdag: 2023-12-10. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Siri Pekkari, platschef, 010-220 49 01

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Fastighetssnabben AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.
http://www.fastighetssnabben.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Fastighet
Företagslogga
Uppsala stad
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb