Hoppa till innehåll

Chaufförer med C körkort och YKB till Luleå

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kort om tjänsten

Vår verksamhet inom industrirengöring växer, och som en pålitlig partner inom rengöringstjänster för industriella miljöer expanderar vi nu vår närvaro i Norrbotten genom att utöka vår verksamhet i Luleå. Vi söker därför engagerade och erfarna chaufförer med C-körkort och giltigt YKB med inriktning torrsug och kombibil.

Som chaufför ingår du i ett team hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion. Du är den som kommer med utrustningen till fältet och får i din vardag en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du får uppleva alltifrån värmeverk till tillverkande industrier samt arbeten inom byggsektorn.

Vi utför alla förekommande arbeten, vilket inkluderar arbete på hög höjd och i slutna utrymmen. Vårt team är utbildade och utrustade för att säkert och effektivt hantera dessa situationer, vilket garanterar en noggrann och pålitlig service oavsett arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Chaufförer torrsugsbil

Du har erfarenhet av torrsugsteknik, krav på C-körkort med yrkeskompetensbevis (YKB).

Chaufförer kombibil

Krav på C-körkort med yrkeskompetensbevis (YKB) samt ADR tank.

För samtliga tjänster behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet inom industri- eller energisektorn är det meriterande.

Personliga kompetenser

Vi söker dig som är engagerad och som trivs i ett högt tempo och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste vara en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Att vara positiv och trivas med variation i arbetet är också viktiga egenskaper för denna roll. Du ska även trivas med fysiskt arbete och uppskatta att vara aktiv och rörlig under arbetsdagen.

Värderingar

Du delar även Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, effektivitet, kvalitet, innovation och samverkan. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i allt vi gör och integrera dem i vårt dagliga arbete.

Ansökan

Om du vill vara med på vår tillväxtresa, få möjlighet att utvecklas och bidra till företagets framgång, är detta tjänsten för dig. Vi ser fram emot din ansökan! I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se