Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Servicetekniker - Automatiska portar

Ansök nu
Om tjänsten

I rollen arbetar du med underhåll och servicearbeten inom en variation av portar och dörrar. Det kan röra sig om allt ifrån mindre dörrar till stora industriportar där du arbetar med både el och mekanik. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger själv upp dina dagar utifrån planerade jobb och ditt geografiska område sträcker sig kring Luleå och omnejd. Din chef och företagets lokaler är i Luleå men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet. Mer konkret innebär rollen:
  • Varierat arbete med service, underhåll och reparation inom el och mekanik
  • Löpande kunddialog där du tillsammans med kunden planerar dina platsbesök
  • Installationsarbete av dörrar och portar kan bli aktuellt efter en upplärningsperiod
Om dig

Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är även ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. I rollen som tekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer. Du behöver även ha:
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker
  • Tidigare erfarenhet av installationer är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Luleå / Boden

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på robin.nordlund@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, fälttekniker, mekaniker, felsökning, el, reparation, dörr, port, grind, el, mekanik, underhåll, Boden, Luleå, Älvsbyn, Råneå, Alvik.
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden. Produkterna gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Företaget satsar också väldigt mycket på internutbildningar för att hålla din kompetens så uppdaterad som det bara är möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget