Hoppa till innehåll
Däckproffset logotyp

Fast jobb som däckmontör till Däckproffset!

Ansök nu
Inledning

Är du på jakt efter ett stimulerande arbete och vill få möjlighet att leverera service i världsklass? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckproffset i Luleå en däckmontör som kan arbeta heltid. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckproffsets räkning denna tjänst. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Däckproffset under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Däckproffset i Luleå är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mekaniker som nu behöver förstärkning för att fortsätta leverera högsta kvalité. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckproffset önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck. Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor samt viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Däckbyte
  • Lagerhantering
  • Kundkontakt
För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet. Arbetstiderna är vardagar 07-16 och övertidsarbete kan förekomma.

Vi söker dig som

Talar flytande svenska och har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckproffset. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta. Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Lisa Bäckström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.
Mer info
Kontaktperson
Lisa Bäckström
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare