Hoppa till innehåll
Däckproffset i Luleå AB logotyp

Jobba deltid som kundmottagare!

Ansök nu
Inledning

Är du ute efter ett deltidsjobb i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter? Vi söker dig som trivs med att möta människor och drivs av att leverera god service. Ta möjligheten att stötta upp teamet på Däckproffset i Luleå under högsäsongen genom att skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckproffsets räkning en kundmottagare på deltid under högsäsongen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Däckproffset i Luleå.

Däckproffset i Luleå är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mekaniker som nu behöver förstärkning för att fortsätta leverera högsta kvalité. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckproffsets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare kommer du i huvudsak att arbeta med att ta emot kunder, både över disk och per telefon, som söker sig till verkstaden. Det innebär att du kommer att ansvara över den övergripande prioriteringen av inkommande arbeten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Välkomna och assistera kunder
  • Hantera betalningar
  • Koordinera inkommande arbeten
Vi söker dig som

Har B-körkort och pratar flytande svenska. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Du är en lösningsorienterad person med en positiv inställning och ett strukturerat arbetssätt. Framför allt bör du vara serviceinriktad!

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.
Mer info
Kontaktperson
Lisa Bäckström
Email
Område
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare