Transportchef

Transportchef

Om företaget
Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter. Nu söker vi en Transportchef för specialtransport Sverige till Luleå eller Umeå.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Transportchef på Havator ansvarar du för;

* Kundkontakter, att skapa nya och vårda och utveckla befintliga.
* Försäljning från offert till slutlig leverans med utvärdering, uppföljning och rapportering.
* Genomförande av transporttjänster och totala logistiklösningar till våra kunder i Norden och främst Sverige.
* Optimera resursanvändningen av transporter och andra tjänster.
* Uppnå uppsatta mål inom säkerhet, ekonomi, medarbetare- och kundnöjdhet.
* Ett arbete i samklang med företagets värderingar: Säkerhet, Professionalitet, Ansvar, Samarbete.

Rollen som Transportchef innebär också;
* Samarbete med övriga avdelningar i organisationen.
* Utveckla transportorganisationens arbetssätt och processer.
* Hålla högt kundfokus.
* Ha högt kapacitetsutnyttjande och effektiv logistik.
* Vara lyhörd och öppna upp för affärsmöjligheter inom bolagets andra affärsområden.
* Vara kostnadsmedveten.

Tjänsten utgår från depån i Luleå alternativ i Umeå, men kräver en del resande i arbetet.Din profil
Vi söker dig som har en erfarenhet av arbetsledning inom samma eller liknande bransch. Du är van vid att arbeta med dator och olika system. Som person är du självständig, ansvarstagande, kostnadsorienterad och strukturerad. Du är även kund- och serviceorienterad, flexibel och effektiv. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att ställa om din planering med kort varsel. Du kommer att ha kontakt med många olika människor och därför är det viktigt att du är en duktig lagspelare, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med kunder, leverantörer och interna kontakter. Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig väl muntligt och skriftligt så väl på svenska som på engelska.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Daniel Kalén på 0708- 21 53 00. Sista ansökningsdag är torsdag 30 mars, du ansöker via www.clockworkpersonal.se Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.