Key Account

Key Account

Om oss


Om företaget
Zpark grundades med ambitionen att revolutionera marknaden av laddningslösningar för alla segment inom e-Mobility. Med rötter inom elektronikutveckling och inbäddade system har vi valt en tekniktung approach där vi tar kontroll över utveckling av både hård-och mjukvara för att uppnå kostnadseffektiva helhetslösningar.
För att accelerera övergången mot hållbara transporter krävs en drastisk förbättring av kostnadsbilden. Vårt uppdrag är att möjliggöra detta utan att kompromissa på kvalitet med en sömlös integration mot användare och omgivande system. Nu söker vi drivna relationssäljare/key accounts som vill vara med på vår resa framåt!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss driver du dina affärer från start till mål.
Huvudsakliga arbetsuppgifter: Kundbearbetning, genomföra kund och behovsanalyser och upprätta och uppdatera prospektlista.
Bearbeta marknaden genom kundbesök, utforma och genomföra kundaktiviteter. Dokumentation av kundbesök och uppdatering av anbudsliggaren och bistå kunder i upphandlingsprocessen.
Förhandling och avtalsskrivning, kundkontakt genom kundbesök och uppföljningar och utveckla och presentera avtalsförslag för kund. Du ansvarar för att korrekt inköpsprislista används och driver utvecklingen av säljarbetet, koncept, mallar och rutiner.
Avtalsansvarig med ett totalansvar för en kunds affärsrelation, du säkerställer goda kundrelationer som leder till lönsamma affärer hos avtalskunder, dvs förvaltar och utvecklar kundrelationer.
Du ansvarar för att budgeterade marginaler uppnås på dina avtal och ser till att uppföljning på dem sker. Allt med fokus för att säkerhetsställa rätt marginal och kvalité på leveransen.

I rollen så rapporterar du direkt till marknadschefen. Huvudkontoret är i Luleå, men denna position kan även utgå från andra delar av Sverige, tex Södra Norrland, Stockholm, Linköping, västkusten eller i södra Sverige.

Din profil
Vi söker dig med gedigen erfarenhet som relationssäljare, du är van att driva genom hela försäljningsprocessen. Du kan påvisa goda säljresultat som säljare. Du har teknisk bakgrund är väl kunnig med AF AMA och EL AMA, du har även kunskap i grunderna av de olika leveransbestämmelserna som används i vår bransch såsom AB, ABT, EL, ALEM, AFTU, AB U.
Vi ser det också som att du har kännedom om elsystem och meriterande om du har erfarenhet inom fastighets- eller installationsbranschen.
Som person är du målinriktad med ett strukturerat arbetssätt och du har lätt för att skapa, bygga och utveckla relationer. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Daniel Kalén på 0708- 21 53 00. Sista ansökningsdag är tisdag 21 mars, du ansöker via www.clockworkpersonal.se Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.