Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Gårdsarbetare sökes till Stena Recycling

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Stena Recycling AB är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1 900 engagerade medarbetare och 90 anläggningar över hela landet skapas långsiktiga lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Genom att hålla resurserna i omlopp spelar Stena Recycling en viktig och central roll i omställningen till en cirkulär ekonomi.

Dina arbetsuppgifter
Som filialarbetare/gårdsarbetare kommer du vara delaktig i det dagliga gårdsarbetet. Du arbetar för en säker, effektiv och ren arbetsplats med ordning och reda.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Kontrollera och sortera material
- Lossa, lasta och förflytta material med hjälp av hjullastare, motviktstruck eller annan materialhanterare
- Utföra underhåll, service och städning av maskiner

Din profil
För att trivas i denna roll är det viktigt att du är nyfiken och på tårna. Du är en lagspelare och problemlösare som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som är med och medverkar till en god arbetsmiljö.

I övrigt ser vi att du har en godkänd gymnasieutbildning
- B-körkort
- Truckkort A2 (ledstaplare), B1 (motvikstruck) samt hjullastarkort C2


Ansökan
Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att du kommer att bli anställd av Stena Recycling men vi på Clockwork sköter rekryteringsprocessen.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden löpt ut. Har du frågor kring denna tjänst tveka inte på att höra av dig frida.lundberg@clwork.se, tel. 073-351 27 38.Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.