Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Account Manager i Luleå

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om ossOm företaget
Är du en nyfiken och driven person med ett intresse för försäljning? Vill du arbeta på en av Sveriges största mediekoncerner och har du dessutom ett intresse för marknadsföring? Hos NTM Media får du en bred inblick i mediebranschen där du ständigt möter nya människor och bygger relationer. Följ med oss i utvecklingen mot en digital framtid!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som ska vara våra kunders närmaste kontakt och hjälpa dem att lyckas ännu bättre med sin affär. I rollen som Account Manager har du ett helhetsansvar för dina kunder och ansvarar för försäljningsprocessen från start till mål. Du uppskattar att få möta kunden på plats, skapa långsiktiga samarbeten och hjälpa kunden att identifiera sina behov där du föreslår innovativa lösningar. Du kan presentera- och boka hela portföljen av produkter och tjänster och tar hjälp av specialister vid behov av fördjupad kompetens.

Säljcyklarna är av varierande karaktär och du äger alltid dina egna affärer - vilket innebär mycket frihet under ansvar. Hos oss får du arbeta med några av Luleås, Sveriges och världens starkaste varumärken - med målet att skapa den bästa mediemixen som passar för kundens behov.

Som Account Manager på NTM Media blir du en viktig del i ett tight gäng där samtliga arbetar för att vara den främsta mediapartnern för företag i Norr- och Västerbotten!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

Förvaltning av befintliga kundrelationer
Prospektering av nya kunder
Administrera mediekampanjer
Som Account Manager samarbetar du internt med ett flertal funktioner inom företaget för att skapa bästa möjliga innehåll, strukturer och processer. Du erbjuds en gedigen introduktion i försäljning och NTM Medias produkter för att du ska trivas i din nya roll.


Din profil
Vi söker dig som tycker att försäljning är lika roligt som vi gör! Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta uppsökande mot företagskunder. Att du är intresserad av mediebranschen och att bygga goda kundrelationer ser vi som en självklarhet. Kanske har du även en eftergymnasial utbildning inom ex. digital kommunikation eller liknande. Eftersom rollen innebär många besök på plats hos befintliga såväl som nya kunder är det ett krav med B-körkort. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska.

Att du har många goda egenskaper tvivlar vi inte på, men för den här rollen söker vi dig som känner igen dig i att vara öppen för förändringar, som ser möjligheter istället för hinder och som tycker det är roligt med utmaningar. Vi tror att du får energi av att träffa nya människor och att du vill ha ett arbete med många kontaktytor. Du räds inte att ta första steget till ett samtal och anstränger dig för att leverera lösningar genom att arbeta rådgivande i kontakten med kunderna. Vidare är du en lagspelare som ödmjukt bidrar med din hjälp till teamet - här delar vi med oss av vår kunskap! Kanske är det just du som läser detta som vi söker?

Vi är en värderingsstyrd koncern som eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Placeringsort: Luleå
Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 26 februari.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar kontakta Chefsrekryterare Daniel Kalén på 0708-21 53 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 februari 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.