Säljare / Säljchef till Luleå

Är du en relationsskapande säljare och vill kombinera det med ledarskap? Just nu söker vi en säljare som vill vara med på vår resa framåt, där du kommer vara en viktig pusselbit och på sikt axla en ledande roll. 

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer du till en början att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer. Rollen kommer på sikt utvecklas till säljchef, där du fortsatt har ett säljfokus samtidigt som du kombinerar det med ett ansvar för att rekrytera in, coacha och leda nya säljare.

Denna roll är bred, du kommer arbeta med kunder inom alla branscher där du skapar hållbara och långsiktiga samarbeten. Du har en närvaro ute hos kund, där du agerar bollplank för att uppnå bästa möjliga lösning för just dem. Vidare jobbar du både självständigt och tillsammans med ditt team för att nå den uppsatta målbilden. 

Vad har Patrik Svedlund, centerchef att säga om Canon? 

"Vi har det lilla företagets flexibilitet samtidigt som vi har styrkan från Canons globala organisation. Vi har ledande produkter, tjänster och specialister inom olika områden som är en trygghet när vi träffar våra kunder. Att vi tillsammans är ett superbra team och hjälper varandra för kundens bästa är en viktig del i vår vardag. Vi är ett välkomnande gäng som bryr oss om varandra."

Läs mer om vad Patrik har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/canon/lulea

Din profil
Vi letar efter en person som andas försäljning och har både ett intresse av samt fallenhet för ledarskap. En kreativ problemlösare som är beredd att ta i och arbeta hårt. Någon som vill fortsätta se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld. Du drivs av att axla ett stort ansvar och att arbeta både självständigt och i team.

Vi ser att du är en affärsmässig och strukturerad person, som inte räds för nya utmaningar och som både drivs och har en vana av att arbeta målorienterat. Det faller sig naturligt att vara social och kommunikativ, i samtliga dialoger och möten, såväl internt som externt. Du har sedan innan erfarenhet av att arbeta med B2B och ansvarat för dina egna kundbokningar.

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika personer i ett marknadsledande bolag, som du i denna roll även kommer vara delaktig i att bygga upp. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa utbildningsprogram där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.   

Kontakt och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel. 031-7045195. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!