Sommarvikariat till Bussgods Luleå

Sommarvikariat till Bussgods Luleå

Brinner du för Norrlands inland och vill bidra till en väl fungerande glesbygd?
Vill du ha en nyckelposition där du själv är med och planerar dina dagar och hanterar Bussgods logistikflöde i Luleå.

Som sommarvikarie har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete bidrar du till att terminalen fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Du arbetar självständigt på terminalen och sköter kundmottagningen där bl.a. invägning av paket, kassahantering och som chaufför för utkörning av paket/pall krävs mycket egen planering för att få jobbet att fungera effektivt.
Det ingår samtidigt som du tillsammans med busschaufförerna ansvarar för att lastning och lossning av försändelser och paket i bussarna är korrekt. I rollen ingår att även själv köra ut vissa paket och gods till kunder och privatpersoner i närområdet. Eftersom det ingår daglig kundkontakt i rollen är det viktigt att du är social och utåtriktad.

Arbetstiderna är varierande 06:00-22:00 måndag till fredag

Kvalifikationer:

För rollen krävs att du har giltigt B-körkort och truckkort, meriterande om du har C-körkort , giltig YKB och ADR1:3.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigaste är inte vad du har gjort innan utan vi ser hellre att vi hittar rätt person som vi vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som söker är flexibel, driftig, serviceinriktad och ansvarstagande. God datavana och erfarenhet av administrativt arbete krävs då du dagligen jobbar i både data och kassa system.

Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket då många kontakter sker över telefon och det är viktigt att all dokumentation är korrekt och tydlig. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
Mer info
Kontaktperson Kristina Isakson
Telefon 0101989200
Email Mejla Kristina Isakson
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.bussgods.se
Sista ansökningsdag 27 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bussgods är
ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Till största del sker detta i befintlig busstrafik med bussar som kör efter tidtabell. Detta gör Bussgods till ett av de miljövänligaste transportalternativen, då man kör både passagerare och paket på samma gång.
Bussgods samarbetar också med Finska , Matkahoulto, vilket gör att man kan skicka gods mellan både Sverige och Finland. Bussgods i Norr AB är ägt av Länstrafiken i Västerbotten AB och Länstrafiken i Norrbotten AB vi samverkar med Länstrafiken i många frågor.