Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Vindkraftstekniker

Ansök nu

Är du redo för spännande utmaningar på höga höjder? Vill du dessutom vara med och bidra i skapandet av grön hållbar energi? Hos WPS Sweden erbjuds du en arbetsplats som har fokus på tillväxt, säkerhet och utmärkande service. Ta chansen att bli en del av deras gemenskap genom att ansöka tjänsten idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos WPS Sweden.

Om företaget

WPS bildades 2014 och har sedan dess utvecklats till ett av de större oberoende servicebolagen för vindkraftstillverkare och operatörer i Sverige. WPS utför drift och underhåll av vindkraftverk. Med kunniga tekniker och deras lokala förankring gör att WPS kan erbjuda en förstklassig service med kort responstid. Det är ett företag med visionen om att växa i snabb takt framöver.

Idag är de 35 anställda med huvudkontor i Piteå samt en filial i Östersund. WPS erbjuder dig möjligheten att få arbeta brett och varierat inom vindkraft och teknik, där du ständigt får tillfälle att utvecklas inom det område du finner intressant. Vill du resa i arbetet och upptäcka olika orter så finns även den chansen här. Hos WPS erbjuds dessutom alla tekniker GWO-certifiering (Global Wind Organization) och andra vidareutbildningar inom vindkraft.

Arbetsuppgifter

I din roll som vindkraftstekniker är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa att kunds vindkraftsanläggningar fungerar effektivt och på så vis bidrar till en grön energiproduktion. Tillsammans med en kollega reser ni till olika vindkraftverksanläggningar runt om i Sverige för att utföra service och underhåll av vindkraftverken.

Uppdragen varierar i karaktär och innefattar både planerade underhåll såväl som akut felavhjälpning. I dina arbetsuppgifter ingår även installation, förbättringsåtgärder och modifieringar av komponenter i vindkraftverken. Hos WPS är det viktigt att du arbetar för att säkerställa en hög driftsäkerhet och att kunderna alltid får en förstklassig service. Vidare säkerställer du även att arbetet alltid utförs med säkerhet som högsta prioritet.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
* Service, underhåll och reparation av vindkraftsverk
* Felsökning och felavhjälpning på mekaniska, hydrauliska och elektriska system
* Installation och montage av olika komponenter
* Genomföra förbättringsåtgärder och modifieringar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Något års arbetslivserfarenhet inom relevant område - exempelvis inom vindkraft, el, mekanik eller hydraulik
* B-körkort
* Du uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Teknisk utbildning inom ellära är meriterande

Du som söker rollen trivs bäst i en varierande roll där dina arbetsuppgifter kan ändras från dag till dag. Vidare kan du enkelt anpassa ditt arbete och beteende efter olika personer och förutsättningar. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och tycker om att göra saker ordentligt. Du besitter även förmågan att skapa och hålla en struktur som gör att dina arbeten genomförs med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är lösningsorienterad och kan bryta ner ett problem när det uppstår och är motiverad till lösa problemet för att ge kunden den bästa möjliga upplevelsen av din service. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, vilket är viktigt då du i rollen alltid arbetar tillsammans med minst en kollega. Därtill är du en uppskattad och pålitlig kollega som alltid ställer upp när det behövs. Tillsammans arbetar ni till expansionen av grön energi och utvecklingen av Norra Sverige!

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare