Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Utesäljare inom fastighetsautomation

Ansök nu

Vill du utvecklas inom teknisk försäljning i ett marknadsledande företag inom fastighetsautomation? Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Abelko.

Om företaget

Abelko Innovation är ett stabilt företag som grundades 1970 i Luleå och ingår i Indutrade koncernen. Företaget erbjuder produkter för energimätning, fjärrstyrning, fastighetsautomation, energioptimering och driftövervakning. Abelko marknadsför lösningar i form av totalkoncept innehållande hårdvara, mjukvara, support, service och produktion.

Abelko Innovation utvecklar egna teknikplattformar som kan användas för specialanpassade lösningar. Exempel på kunder är SKF, Trafikverket och Xylem Water Solutions. Abelkos filosofi är att bygga upp långsiktiga relationer och arbeta nära kunden från idé till färdig produkt. Tillsammans med kunder arbetar de för att göra produkterna bättre, billigare och effektivare.

Abelko har huvudkontor i Luleå och är idag 36 medarbetare. Avdelningen försäljning är uppdelad på tre distrikt över landet där denna tjänst har placeringsort i Luleå. Arbetsmiljön kännetecknas av gott samarbete, en platt organisation med korta beslutsvägar och med hög grad av frihet samt ansvar över sin egen vardag.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare representerar du högkvalitativa produkter inom fastighetsautomation. Inledningsvis arbetar du med försäljning till främst befintliga kunder där du får en god möjlighet att lära dig Abelkos produkter. På sikt arbetar du med rådgivning och bearbetning av nya kunder där du bland annat deltar på mässor och träffar potentiella kunder. Efter introduktion kommer du att vara trygg med att demonstrera produkterna och visa hur olika lösningar fungerar.

I rollen bistår du med rådgivning samt vägledningen till kunden i val av produkter för olika tekniska lösningar. Du bearbetar såväl befintliga som nya kunder inom segmenten entreprenad och serviceföretag som jobbar med fastighetsautomation, fastighetsbolag, konsulter, kommuner och OEM-kunder. Arbetsplatsen är placerad på företagets huvudkontor som finns i Luleå där resor ingår i tjänsten. Du reser i främst norra Sverige, från Sundsvall och uppåt landet. Du förväntas vara på resande fort varje vecka ett par till tre dagar i veckan. Tillsammans med dig arbetar fler rådgivare och ni samarbetar genom att dela kundkontakter, diskutera kundcase, genomför tekniska presentationer och gör säljavslut.

* Rådgivning och vägledningen av tekniska produkter
* Presentation och försäljning inom automation
* Delta på mässor
* Bygga relationer och skapa kontakter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieutbildning där inriktning inom teknik är meriterande
* Du har ett stort tekniskt intresse
* Erfarenhet och kunskap inom automation, styrteknik och reglering är meriterande
* Du har god datavana och har en god grundläggande förståelse för hur nätverk fungerar
* Svenska i tal och skrift samt baskunskaper i engelska

I rollen som utesäljare har du ett stort tekniskt intresse och drivs av att utvecklas inom området tillsammans med kunder och kollegor. Du drivs av att förstå utmaningar och att hitta effektiva lösningar till kunder. För att lyckas med försäljning är du kontaktskapande och kommunicerar för att skapa nätverk på alla nivåer. Inom denna typ av försäljning arbetar man i långa säljcykler där du behöver ha tålamod under långa processer.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Luleå med resor i Norrland
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: maria.ozcelik@bravura.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare