Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Uppdragsledare / Gruppchef

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för ditt nästa steg i karriären, i en roll där du blir en nyckelspelare för att bygga upp och utveckla en projektverksamhet? Har du dessutom erfarenhet inom konstruktion och vill fortsätta din karriär hos ett innovativt företag i teknikens framkant? Ta nu chansen och sök rollen hos Sigma Industry North för att vara en del i deras framgångsresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sigma Industry North AB.

Om företaget

Sigma Industry East-North koncernen består sex teknikkonsultbolag utspridda från Linköping i söder till Luleå i norr. Tillsammans har de över 350 passionerade medarbetare som varje dag levererar tekniska lösningar till dess kunder. De samlar industrins vassaste ingenjörskonsulter inom bland annat produktutveckling, produktionsutveckling, projektledning, validering och QA. Sigma Industry East-North förknippas med kvalitet, långsiktighet och bästa möjliga service.

Sigma Industry East-North är en del av Sigma-gruppen som finns representerade i 14 länder och 47 städer vilket ger ett kraftfullt nätverk med samarbetspartners för att hantera komplexa utmaningar. I Umeå och Luleå går bolaget under namnet Sigma Industry North där dem arbetar med kunder runt om i Norrbotten. I norr sitter kreativa entreprenörer som arbetar med världsledande industrier inom bland annat stål, gruva och papper. Hos dem är det viktigt med inkludering, hållbarhet och en bra företagskultur.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef har du en övergripande ansvar, där din huvudsakliga uppgift är att bygga upp projektverksamheten. Du rekryterar medarbetare till ditt team och ansvarar för att vara en närvarande ledare som tillsammans med dina medarbetare bygger upp och utvecklar avdelningen framåt. Vidare säljer du in uppdrag såväl som ditt team hos kunder inom både offentlig och privat sektor.

Slutligen har du ansvar för avdelningens resultatutveckling och arbetar nära dina chefskollegor inom andra affärsområden för att tillsammans nå uppsatta verksamhetsmål.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
* Personalansvar
* Verksamhetsutveckling och resultatansvar
* Införsäljning av nya och utveckling av befintliga affärer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildad civilingenjör eller motsvarade relevant arbetslivserfarenhet
* Arbetslivserfarenhet från tung industri
* Erfarenhet från från konsult- och projektverksamhet
* Goda kunskaper inom svenska och engelska såväl tal som skrift
* B-körkort
* Tidigare ledarerfarenheter är meriterande
* Kunskap inom CAD och beräkningsprogram är meriterande

I rollen som sektionschef har du ett stort engagemang för att bygga upp avdelningen och driva dess tillväxt. Ditt fokus ligger på uppbyggnad och expansion med ett tydligt affärsfokus, därav är du som person driven, prestigelös och självgående. Du för din avdelning framåt genom din förmåga att tänka och resonera strategiskt, och motiveras även av att arbeta operativt.

Som ledare är du självmedveten, genuin, transparent och lyhörd, där du bidrar med en stark närvaro och trygghet i ditt ledarskap. Vi ser framför oss att du har en stark kommunikativ förmåga och är duktig på att möta människor i olika sammanhang, oavsett om det är ledningsgrupper, kunder eller personal ute i verksamheten.

Sannolikt har du redan goda relationer med industriella aktörer i Luleå med omnejd, men du har också fallenhet för att ta kontakt med nya människor och skapar därigenom nya goda kundrelationer som gynnar avdelningens utveckling.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.