Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teamledare / Supportmedarbetare till FDT System

Ansök nu

Har du god erfarenhet av service och drivs av att arbeta efter mål? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill utvecklas inom ledarskap? Hos FDT System får du möjligheten!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FDT System.

Om företaget

FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, butikskedjor och fristående butiker. De utvecklar programvaran själv och har idag ca 1500 kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan april 2019 är FDT en oberoende affärsenhet inom TSS, Total Specific Solutions, med huvudkontor i Nederländerna. De finns i Luleå och Kalmar och har idag 33 anställda. Deras kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamledare arbetar du huvudsakligen med programsupport för företagets produkter samt felsökning av programvara och kringutrustning. Du tar emot inkommande samtal från företagskunder och hjälper dem med frågor kring produkterna. Du lyssnar till kundens behov och informerar om ert tjänsteutbud för att leverera den bästa lösningen. Målet är alltid att uppnå en god service och hög kundnöjdhet. Du arbetar mot uppsatta mål och för en kontinuerlig dialog med din chef för att få den stöttning och utmaning du behöver. Vidare innebär ditt teamledaransvar att du är din chefs högra hand och har ett extra ansvar för schemaplanering, statistik och att säkerställa en trivsam arbetsplats. Anställningen inleds med en gedigen introduktion som innefattar både praktisk och teoretisk utbildning som låter dig successivt växa in i rollen och ta mer och mer ansvar.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
* Hjälpa kunder och uppnå hög kundnöjdhet
* Lösa tekniska problem kopplat till FDT systems produkter
* Stötta upp med schemaläggning och uppföljningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom IT eller teknik
* God erfarenhet av serviceyrket, gärna från butik och användning av kassasystem
* Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
* Goda ledaregenskaper
* Erfarenhet av first line support är meriterande

För att trivas i den här rollen bör du ha en fallenhet för service och uppskatta att få hjälpa människor. Vidare tror vi att du har en positiv inställning och kan bemöta kunderna empatiskt och lösningsorienterad. Du är lugn och pedagogisk för att systematiskt kunna lösa ett problem och uppnå god kundnöjdhet. Vidare trivs du i en roll där du får ta ansvar och arbeta självständigt. Du gillar utmaningen i att arbeta i en föränderlig miljö och uppskattar att samarbeta med dina kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare