Sales Specialist - Managed Services

Sales Specialist - Managed Services

Med hjälp av långsiktiga kundrelationer, branschens bästa kundnöjdhet, en stark kultur med fantastiska medarbetare och den snabba digitaliseringen har Advania växt mer än 20% årligen de senaste 5 åren. De fortsätter att växa genom både förvärv och organisk tillväxt. Vill du vara med på resan i rollen som värdeskapande Sales Specialist till Advanias största affärsområde Managed Services Provider?

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Advania.

Om företaget

Advania gör det enkelt att växa med IT och erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige. Advania Sverige är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder de noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. De är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster.

På https://www.advania.se/ kan du läsa mer om Advanias erbjudande och företagskultur samt inspireras av deras kunskapshub.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Specialist inom Managed Services ansvarar du för att identifiera nya affärsmöjligheter samt bygga långsiktiga och givande relationer på olika nivåer i såväl nya som befintliga leveranser. I din roll innefattas arbete med affärer samt upprätta offerter och avtal. Du säkerställer att kunden har en leverans med hög kvalitet och arbetar för att vidareutveckla de nuvarande leveransalternativen med kunden i fokus. Vidare arbetar du proaktivt och ansvarar för såväl befintliga tjänsteavtal, utveckling av nya tjänster och införsäljning mot nya kunder.

Du ingår i ett team med andra drivna säljspecialister, och självklart i nära samarbete med andra grupper och kompetensområden. Här blir du en del av Advanias kultur som bygger på engagemang, intresse och frihet under ansvar - de arbetar i mindre team där närhet till bekräftelse och stöttning erbjuder möjligheter att utvecklas. Du kanske inte har jobbat som säljare tidigare, men har god förståelse för IT-lösningar. Då får du möjligheten att utvecklas i den här rollen!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
* Förvalta befintliga kunder samt införsäljning till nya kunder
* Upprätta offerter och avtal
* Ansvara för att kunden har ett utbud av lösningar som passar dem och att dessa presenteras och kommuniceras på ett bra sätt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God förståelse för olika IT-lösningar (exempelvis Servicedesk, Workplace, Server operations, Cloud, Security, Network, Applications m.m.)
* God kommunikativ förmåga och god relationsbyggare
* Goda kunskaper i engelska samt svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av försäljning är starkt meriterande

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen behöver du vara driven, uthållig, strukturerad och ha strategisk höjd. Med stort engagemang kan du driva processer genom hela säljresan från start till mål. Du sätter dig in i kundens verksamhet samt kartlägger nuvarande behov och arbetar på så vis fram den bästa och mest affärseffektiva lösningen för att skapa mervärde för kunden. Du är lösningsorienterad, kommunikativ, ödmjuk och skapar tillit och förtroende i dina relationer. Du levererar kvalitet, är noggrann, tar ansvar och satsar helhjärtat på dina uppdrag.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.