Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Revisionskonsult till Advise

Ansök nu

Gillar du att arbeta i lag, skapa kundnytta och goda kundrelationer? Vill du utvecklas som ekonom, rådgivare och revisor? Då ska du söka dig till Advise, ett snabbt växande företag inom revision, redovisning och rådgivning. Advise söker nu nya medarbetare inom revision och rådgivning till deras kontor i centrala Luleå. De träffar gärna dig som strax är klar med din utbildning på universitet/högskola, just tagit examen eller har relevant arbetslivserfarenhet. Du har möjlighet att börja deltid under dina studier för att sedan övergå till heltid.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Advise.

Om företaget

De som grundade Advise har alla lång erfarenhet i rollen som delägare, ledare, auktoriserade revisorer och rådgivare. De träffades på en av branschens större revisionsbyråer men valde att år 2020 anta nya utmaningar i egen verksamhet. För dem var det viktigt att ha fullständig flexibilitet och frihet i utformningen av sitt kunderbjudande och skapa ett närvarande partnerskap med det lokala näringslivet genom att erbjuda ett brett tjänsteutbud.

Advise vill ge varje medarbetare en tydlig bas för personlig- och yrkesmässig utveckling. Hos dem ska det både vara roligt och lärorikt att gå till jobbet. Idag är de 21 medarbetare men målet är att inom kort kunna dubblera den siffran. I och med den snabba tillväxten har de i oktober 2022 flyttat till nya och fräscha lokaler med utsikt över Södra hamn.

För dem är trivsel, teamwork, högt i tak, balans i vardagen, och personlig utveckling viktigt. Deras kunder väljer att stanna för att de alltid levererar bra service och goda råd när det behövs, och för att de kan anpassa deras ekonomitjänster efter kundernas verksamhet.

För mer information om tjänsten och Advise gå in på: www.advisenorth.se

Arbetsuppgifter

I rollen som revisor/rådgivare hos Advise kommer du förutom att revidera kunders förvaltning och räkenskaper även få möjlighet att arbeta med bokföring, bokslut, kassaflöden, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning inom redovisning och skatter samt Corporate Finance.

Du kommer jobba med många olika företag i olika branscher och utvecklingsfaser vilket ger dig en mycket omväxlande och lärorik vardag. Med tanke på grundarnas långa erfarenhet förstår de att jobbet som ekonom blir både roligare och betydligt mer utvecklande om medarbetare får jobba med en större variation av arbetsuppgifter.

Här får du jobba både självständigt och i team för att hjälpa kunder att driva och utveckla sina företag på allra bästa sätt. Arbetet sker på kontoret men ibland även ute hos kund. De erbjuder såklart en, av FAR godkänd, gedigen och kvalitetssäkrad utbildningsplan för deras revisorer. I tjänsten ingår direktkontakt med kund och stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och att ta eget ansvar. Här satsar de på individuell utveckling och det läggs ett stort fokus på feedback och erfarenhetsutbyte mellan kollegor.

* Utbildning enligt en av FAR kvalitetssäkrad utbildningsplan inom revision
* Revision av företags förvaltning och räkenskaper
* Rådgivning till företag och dess ägare
* Lära dig traditionellt redovisningsarbete, såsom löpande bokföring, bokslut och deklarationer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskole-/universitetsexamen med inriktning mot revision, redovisning, ekonomistyrning eller liknande
* Obehindrad svenska i tal och skrift
* Erfarenhet från arbete på revisionsbyrå är meriterande
* Relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi är meriterande

För att du ska trivas i rollen är du prestigelös och hjälpsam, du är även duktig på att bygga långsiktiga relationer, både internt och externt. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt förstå komplexa uppgifter och upptäcka eventuella mönster för att kunna arbeta rådgivande mot kund. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och motiveras av att driva arbetet framåt. Vid korta tidsramar har du förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete för att nå de satta målen, samtidigt som du vågar be om hjälp när det behövs. Du har ett starkt driv med en vilja att utvecklas och göra ett bra jobb både internt och mot kunder. Vi ser det som positivt om du på sikt skulle vilja ta steget vidare och bli en auktoriserad revisor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare