Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare till Eltel Networks

Ansök nu

Är du en relationsskapande koordinerare med erfarenhet av, eller utbildning inom projektledning? Vill du arbeta inom ett ledande teknikföretag med möjlighet att variera dina uppdrag ihop med kunders behov? Då är detta en möjlighet för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eltel Networks.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. Företaget arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom och hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Dessa lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Eltel Networks Team Norrbotten är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda byggnationer av fibernät från start till avslut. Dina projekt drivs främst inom fastighetsnät och robust fiber där du leder projekt mot ställda projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalitet. Du leder underställd personal enligt eventuell delegering och har tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter genom projektets gång. Det är av stor vikt att du vårdar och utvecklar befintliga kundkontakter inom projektet och förväntas även förbereda och leda byggmöten. Utöver att projektleda ansvarar du för koordinering kring projektet samt granskning av bygghandlingar, kontroller och besiktning av entreprenader.

* Planera och leda byggnationer av fibernät
* Ledning av projekt mot ställda projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalitet
* Leda underställd personal och samordnande funktion
* Vård och utveckling av befintliga kundkontakter inom projektet
* Granskning av handlingar, kontroller och besiktningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Fullständig gymnasieexamen, gärna eftergymnasial utbildning inom exempelvis teknik eller ekonomi
* Erfarenhet av att koordinera, alternativt utbildning inom exempelvis projektledning
* B-körkort
* God dator och systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som projektledare är du kapabel att fatta små och stora beslut och strukturerar självständigt upp och driver processer framåt. Du trivs i en koordinerande och har en hög organisatorisk förmåga roll där du och arbetar resultatfokuserat med hänsyn till omgivning och aktuella förutsättningar. Du och är den som ser till att saker blir gjorda och agerar medvetet och kundorienterat för att kunna leverera bästa möjliga lösning. Du tar initiativ och uppvisar god social förmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt. Du har en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Givetvis har du förmåga att hantera många kontaktytor och värderar goda relationer för att kunna genomföra hållbara projekt med hög kvalitet.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare