Gruppchef inom byggnadskonstruktion

Gruppchef inom byggnadskonstruktion

Är du en erfaren byggnadskonstruktör som vill vara med på en expansionsresa? Vill du jobba med spännande uppdrag för att utveckla framtidens industrier? Svensk Industriteknik AB utökar sin verksamhet och söker nu en medarbetare som vill vara med och starta upp en ny avdelning inom byggnadskonstruktion!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svensk Industriteknik AB.

Om företaget

Konsultföretaget Svensk Industriteknik AB (SITE) specialiserar sig på att leverera värdeskapande projekt, processer och lösningar inom tung industri. SITE är experter på industriteknik, management och mekanisk konstruktion. Deras kunder återfinns främst inom stål- och gruvindustrin, därtill inom anläggning och tillverkning.

SITE arbetar med allt från byggledning och upphandlingar till kalkylering och optimering inom en rad olika verksamhetsområden. Kvalitet i leveransen är deras signum, oavsett storlek på projekt och kund. De löser allt från korta, effektiva insatser med kort varsel till komplexa uppdrag i mångmiljonstorlek.

På kontoret i Luleå har du juniora och seniora kollegor samt en arbetsplats som präglas av gemenskap, glädje och personlig utveckling. Du erbjuds en gedigen introduktion där du får kunskaper inom konstruktionsarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef inom byggnadskonstruktion ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att starta upp en ny avdelning hos SITE, riktad åt byggprojekt och byggkonstruktion. På sikt kommer ni att bygga upp ett team av byggnadskonstruktörer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar konstruktion, kundmöten, projektledning och utveckling av verksamheten. I rollen driver du utvecklingen av avdelningen framåt och ansvarar för att kvalitets- och miljökrav samt skydds- och säkerhetsfrågor uppfylls, genom kontinuerliga uppföljningar. Du arbetar i varierade konstruktions- och projektledningsuppdrag mot några av de främsta företagen inom svensk industri, med kontinuerlig kontakt med beställare och entreprenörer. Du blir en del av ett kreativt, inspirerande och kompetent arbetslag. Tillsammans använder ni den senaste tekniken för att fullfölja projekten utifrån kundens behov, bland annat 3D-scanning.

* Ansvar för uppstart och utveckling av en ny avdelning
* Ansvar för konstruktion och projektledning samt kundkontakt
* Ansvar för att kvalitets- och miljökrav samt skydds- och säkerhetsfrågor uppfylls

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
* Erfarenhet av byggnadskonstruktion
* Mycket goda kunskaper i Tekla eller Revit
* Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* Erfarenhet av projektledning är meriterande

Vi söker dig som trivs i en roll med stort eget ansvar där du självständigt driver utvecklingen framåt. Du har ett intresse för affärer och sätter verksamhetens tillväxt i första hand. Du är uppmärksam och lyhörd för uppdragens och kundens behov. För att trivas i rollen bör du ha ett brinnande intresse för konstruktion, service och ledarskap då du spelar en viktig roll i uppdragen och utvecklingen för avdelningen. SITE värderar en god företagskultur och satsar på att bygga en stark lagkänsla som förespråkar en öppen, ärlig och trygg arbetsmiljö. Har du rätt inställning och drivs av utmaningar men samtidigt är ödmjuk inför att det finns mycket att lära är SITE rätt arbetsplats för dig.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.