Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiadministratör

Ansök nu

Tycker du om att arbeta med både ekonomi och administration, är du även intresserad av ett arbete med mycket eget ansvar? Är du därtill en strukturerad och noggrann person som uppskattar att arbeta i system? Trivs du dessutom med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Då är den här tjänsten något för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Med en kundbas framförallt inom byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och industrier.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör har du en koordinerande och viktig roll för avdelningen, där du agerar stöd till både avdelningschef, projektledare och serviceledare. Rollen innebär varierande uppgifter inom ekonomi och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat i att administrera fakturering, ansvara för löne- och tidsrapportering av yrkesarbetare, löpande hantering av kund-och leverantörsreskontra samt ekonomiuppföljning. Utöver detta ingår också registrering av nya kunder samt övrig personaladministration. Arbetsorderhantering och inköp till servicearbetarna är också inom ditt ansvarsområde, andra administrativa uppgifter kan också förekomma.
Rollen innebär att du kommer att ha breda kontaktytor, både internt och externt. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på avdelningen.

* Fakturering och inköp
* Personaladministration, löne-och tidsrapportering
* Ansvar för reskontra och ekonomiuppföljning för avdelningen
* Stöttning i övriga administrativa uppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom ekonomi- personal- och löneadministration
* God dator- och systemvana, gärna i Agresso och Excel
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Meriterande med erfarenhet från byggbranschen
* Kunskap av installationsavtalet är meriterande

För att trivas i rollen som ekonomiadministratör arbetar du strukturerat och har god förmåga att planera samt prioritera ditt arbete. Du är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du kommunikativ och serviceinriktad då du har kontakt med flera avdelningar på företaget.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare