Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Affärsutvecklare

Ansök nu

Vill du arbeta brett inom affärsutveckling i ett växande, marknadsledande och samhällsviktigt bolag? Nobina söker nu en affärsutvecklare som vill bidra till deras vision - alla vill resa med oss!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nobina.

Om företaget

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Företaget ser till att förflytta samhället varje dag. Över en miljon människor kommer dagligen till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom den kontrakterad kollektivtrafik Nobina levererar. Företaget skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader.

På Nobina arbetar 13 000 människor som alla strävar efter att hitta lösningar för att underlätta i vardagspusslet och för samhällets stora utmaningar. Arbetsplatsen jobbar aktivt för mångfald och utnyttjar alla medarbetares kompetens, engagemang och möjligheter. Detta utgör grunden i Nobinas arbete mot att nå sin vision - alla vill resa med oss!

Läs mer på www.nobina.se

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare är du ansvarig för att driva arbetet med att utveckla och hitta potential i Nobinas trafikavtal och ständigt utveckla erbjudandet. Detta innebär att du tillsammans med bland annat företagets marknadsanalytiker inhämtar kunskap och analyserar kundernas åsikter och behov, identifiera utvecklingspotential och driver igenom lönesamhetsförbättrande aktiviteter.

Vidare kommer du tillsammans med Nobinas marknadsförare och centrala kommunikationsavdelning planera, genomföra och utvärdera marknadskampanjer för att attrahera fler kunder till busstrafiken.

Du identifierar utvecklingspotentialen både internt och externt, och säkerställer att planerade utvecklingsaktiviteter genomförs. Genom att bygga relationer och ett aktivt nätverkande med relevanta beslutsfattare påverkar du befintliga och framtida affärsmöjligheter. Du agerar också som projektledare i projekt utanför kontrakten. Nobinas centrala funktioner ger dig stöd, och tillsammans med trafikområdesledningen kommer du säkra framgångsrika affärer.

Du har möjlighet att utgå från hemmet, ett kontorshotell i Luleå med omnejd alternativt kontoret i Piteå.

* Driva marknads- och utvecklingsarbete
* Planera, genomföra och utvärdera marknadskampanjer
* Bygga nya samt utveckla befintliga relationer
* Agera som en projektledare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av B2B försäljning, verksamhetsutveckling eller likvärdig erfarenhet
* Obehindrad svenska i tal och skrift
* B-körkort
* Erfarenhet av att arbeta mot offentliga huvudmän är meriterande
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande

För att vara framgångsrik i rollen ser vi framför oss att du är självgående och tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Vi tror även att det är i en sådan roll som du trivs bäst. Fortsatt bör du ha fallenhet för relationsbyggande och en god kommunikationsförmåga för att kunna skapa potential inom både små och stora affärer. Som person är du driven, analytisk och resultatinriktad. Värdefullt i denna roll är ekonomisk förståelse och kunskap om kontraktsvillkor. Slutligen är du givetvis intresserad av att arbeta i ett samhällsviktigt bolag.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrbotten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juli 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare