Servicerådgivare last- och transportbilar

Servicerådgivare last- och transportbilar

Motiveras du av att möta kunder och ge dem bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker som vår nya servicerådgivare för last- och transportbilar till Bilia i Luleå. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som servicerådgivare tar du emot våra kunder på plats, via telefon och mail. Du ger råd kring service och reparationer, lämnar ut prisuppgifter, samt fakturering. Stor vikt läggs vid god service och bra kundbemötande. Du blir en del av ett team där vi jobbar tillsammans och du även kommer att hjälpa till med reservdelar.

Vad vi önskar av dig

Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du har arbetat med något annat serviceyrke tidigare. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i fordonsbranschen är en fördel. B-körkort är ett krav. Din personlighet, vilja att utvecklas med oss och din inställning är det vi lägger störst vikt vid i denna rekrytering.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Luleå. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mattias Johansson
Email Mejla Mattias Johansson
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com