Hoppa till innehåll
Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Luleå logotyp

Bilbolaget i Luleå söker medarbetare till Servicecenter

Ansök nu
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Är du intresserad av att arbeta i en omväxlande roll där du tillsammans med trevliga arbetskamrater blir ansiktet utåt för Bilbolaget och ser till att våra kunder får service i världsklass? Då är det dig vi söker till tjänsten som medarbetare i Servicecenter hos oss på Bilbolaget i Luleå!

Det första våra kunder möts av när de kommer in i lokalerna hos oss på Bilbolaget är Servicecentret. Vi lägger därför stor vikt i att alla våra kunder som ringer in eller besöker anläggningen möts på ett vänligt och professionellt sätt. Din roll hos oss blir därför otroligt viktig då nöjda kunder är det bästa vi vet!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i Servicecenter kommer dina dagar vara variationsrika och gå i ett högt tempo. Exempel på arbetsuppgifter som ofta förekommer:
  • Sälja reservdelar över disk till Volvo, Ford, Renault & Dacia, till både privatkunder och företagskunder
  • Svara på mail och telefonsamtal gällande reservdelsförsäljning samt allmänna frågor så som Volvo on Call och Carpay-kort/app
  • Hantering av bildelar samt lagervård
  • Bemöta kunder som kommer in på Bilbolaget & hänvisa dem till respektive avdelning.
Vi söker dig som är en positiv, öppen, strukturerad och säljande person som gärna tar kontakt med kunder och inser vikten av att du gör ett bra intryck. Kommunikationsförmåga och kvalitetsmedvetenhet är en förutsättning för att lyckas hos oss. Du har god datavana samt goda kunskaper inom Officepaketet och behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bilbranschen sedan tidigare men det är inte ett krav för tjänsten.

Vad kan vi på Bilbolaget erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trygg och stabil arbetsgivare med lång historia inom en stor men ändå familjär koncern. På Bilbolaget i Luleå arbetar du tillsammans med trevliga kollegor inom verkstad, servicecenter och bilförsäljning. Hos oss får du löpande utbildning för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder.

Vi som arbetar inom koncernen Persson Invest är andelsägare i vinstandelsstiftelsen "Årsringen" och även i personalstiftelsen som äger en nyproducerad lägenhet i Åre och en stuga i Hemavan. Utöver detta har vi självklart tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra egna bolag. Bli en av oss du också!

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Sundqvist på jan.sundqvist@bilbolaget.com alternativt via telefonnummer 0920-203251 . Urval sker löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Välkommen till oss på Bilbolaget!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare