Hoppa till innehåll
Bavaria logotyp

Fordonstekniker Bavaria Luleå

Med ett starkt resultat i ryggen har Bavaria i Luleå växt ur sina lokaler och kommer under 2024 flytta till nya, toppmoderna lokaler som speglar vår kundambition; att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa, i en avslappnad men professionell företagskultur där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Vi är stolta över att 2022 ha blivit utsedda till en av Sveriges 15 bästa arbetsplatser av Great Place to Work - ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Rollen
Till vår BMW-anläggning i Luleå söker vi nu en Fordonstekniker som vill vara med på vår resa att ta branschen till nästa nivå. Som Fordonstekniker hos oss kommer du att ingå i ett engagerat team som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Centralt för rollen är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a.;
 • Utföra service och reparationer.
 • Elektronik och felsökning.
 • Kundkontakt i samband med merförsäljning.
Vem är du?
För tjänsten som Fordonstekniker hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer;
 • Fordonsteknisk utbildning
 • Arbetslivserfarenhet som Fordonstekniker
 • God IT-vana
 • B-körkort
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper, vi ser gärna att du;
 • Delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt bemötande.
 • Trivs med att arbeta självständigt och att du på egen hand kan söka information och hitta lösningar.
 • Att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.
 • Är lyhörd, har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga.
 • Förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder och har både vilja och intresse för att hjälpa andra.
Om du blir en del av oss
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
 • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.
 • Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
 • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
 • Marknadsmässig grundlön & personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, personalrabatter m.m.
Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående och intervjuer kommer att hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast 2023-04-21. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Fredrik Modig på +46705319180 eller Fredrik.modig@bavariabil.se

Välkommen med din ansökan!

Se filmen om hur det är att jobba som Fordonstekniker på Bavaria.

Sökord: Bilmekaniker, Mekaniker, Tekniker

Om Bavaria

Bavaria startades upp i Norge för 26 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bavaria är en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare.

Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även har verksamhet i Norge och Schweiz samt Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare